Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ΔΣ του νέου σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.

Μια καινούργια Λέσχη Αυτοκινήτου γεννήθηκε, η πρώτη, με έδρα τα Δυτικά προάστια.
Το μεράκι και η αγάπη για το αγωνιστικό αυτοκίνητο κάθε είδους του εμπνευστή της ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Παντελή Πουλιάδη, δημιούργησε...
μια παρέα, με γνώση, όρεξη και θέληση, να συντελέσει στην άνοδο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της χώρας μας, οργανώνοντας αγωνιστικές, πολιτιστικές αλλά και κοινωνικά εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, με στόχους πάντα το θέαμα, την εκπαίδευση, την ασφάλεια και την ενημέρωση για την ασφαλή οδήγηση.

Μετά από την πρώτη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες, που έγιναν την 16/7/14, οι εκλεγέντες στο Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το καταστατικό, συνήλθαν σε σώμα ΟΜΟΦΩΝΑ ως ακολούθως:
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ Φωτεινή Ψαρράκου
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Παντελής Πουλιάδης
  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δημοσθένης Ριζικάρης
  • ΤΑΜΙΑΣ Χρήστος Χρηστακίδης
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Στράτος Φωτεινέλης
  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Γιάννης Τσαλαματάς
  • ΜΕΛΟΣ Λάζαρος Καλύβας
Πολύ σύντομα τελειώνουν οι εργασίες ανακαίνισης των εντευκτηρίων του σωματείου μας , όπου θα μπορούν να βρεθούν οι φίλοι του αγωνιστικού αυτοκινήτου, στην οδό Κύπρου 76 στο Περιστέρι (πλατεία Μπουρναζίου), να ανταλλάξουν απόψεις, να παρακολουθήσουν σε βίντεο παλιούς και νέους αγώνες αυτοκινήτου και να απολαύσουν το αναψυκτικό ή τον καφέ τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...