Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Monster Energy Athens Supercross - ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ 8 - 9 Δεκεμβρίου 2012

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Στις 8-9 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί τελικά το Athens Supercross

Από…
αναβολή σε αναβολή οδηγείται φέτος το Athens Supercross, αλλά, όπως όλα δείχνουν, το κορυφαίο γεγονός θα πραγματοποιηθεί τελικά το χρονικό διάστημα 8-9 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ. Στη χωμάτινη αρένα που θα δημιουργηθεί στον χώρο του γηπέδου θα παρευρεθούν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αναβάτες, για να προσφέρουν μοναδικό θέαμα.

Το φετινό πρόγραμμα αποτελείται από διάφορα shows, αγώνες Super cross με ελληνικές και ξένες συμμετοχές, επιδείξεις freestyle Motocross (FMX) από διακεκριμένους αναβάτες από όλο τον κόσμο και πολλούς διαγωνισμούς. Τα αναβαθμισμένα freestyle και BMX contests θα προσφέρουν στους λάτρεις των extreme sports μια μοναδική έκρηξη αδρεναλίνης. Από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου με ελεύθερη είσοδο για τις δοκιμές μέχρι και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, παράλληλα με το Monster Energy Athens Supercross, θα λειτουργεί και έκθεση μοτοσικλέτας και αξεσουάρ στον εσωτερικό χώρο του σταδίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διοργάνωση θα ανακοινωθούν με επόμενα δελτία τύπου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6614100

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...