Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2ο Athens Rally Sprint Άγιος Μερκούριος: Έπαθλο Flat Out

Η ειδική διαδρομή "Άγιος Μερκούριος", που έχει μήκος 14,8 χιλιόμετρα και θα διεξαχθεί δυο φορές, ξεκινά από την περιοχή της Μαλακάσας, στην έξοδο του οικισμού Σφενδάλη προς Βαρυμπόμπη και τερματίζει στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, στο ύψος της ταβέρνας "Άγιος Μερκούριος", στον δρόμο που οδηγεί από τη Βαρυμπόμπη προς τη Μαλακάσα.

Το "2ο Athens Rally Sprint" προσμετρά στο Έπαθλο Κεντρικής Ελλάδας και στο Έπαθλο Νέων Οδηγών, ενώ ξεχωριστή κατάταξη θα υπάρχει και για τα Ιστορικά αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν. Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε, πως οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα έχουν ήδη ξεκινήσει, με το ενδιαφέρον των αγωνιζόμενων να είναι μεγάλο, σε όλες τις κλάσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα προχώρησε στην αθλοθέτηση ειδικού Επάθλου "Flat Out", μετά από σχετικά εισήγηση-προτροπή της συντακτικής ομάδας του περιοδικού RRmagazine, που αποτελεί το μοναδικό διαδικτυακό περιοδικό που ασχολείται αποκλειστικά με τους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα, θα συσταθεί ειδική επιτροπή από συντάκτες του περιοδικού, ώστε να επιλέξει το πλήρωμα το οποίο, θα έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη εμφάνιση ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος. Σκοπός του συγκεκριμένου επάθλου, με τα έξοδα του οποίου θα επιβαρυνθεί αποκλειστικά το RRmagazine, είναι η ενθάρρυνση των πληρωμάτων να κινούνται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αυτοκινήτου τους και το τελικό αποτέλεσμα, προς τέρψιν τόσο των ιδίων όσο και των θεατών που βρίσκονται στις "κερκίδες" της διαδρομής.

Το Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. εύχεται σε αγωνιζόμενους και θεατές καλό και ασφαλή αγώνα, σε μια διαδρομή με ειδικό βάρος και ιστορία στους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής: Παρασκευή 11 Απριλίου 2014
Λήξη δηλώσεων συμμετοχής: Μ. Παρασκευή 18 Απριλίου 2014 (ώρα 18.00)
Αναγνωρίσεις: Σάββατο 19 Απριλίου-Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μέγιστη ταχύτητα αναγνωρίσεων είναι, σύμφωνα με τον Συμπληρωματικό Κανονισμό του αγώνα, 60 χλμ./ώρα. Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος με τη χρήση συσκευών ραντάρ, κατά την περίοδο αναγνωρίσεων).
Εκκίνηση 1ου αυτοκινήτου: Σάββατο 26 Απριλίου 2014, ώρα 10.00 από την Πλατεία Μαλακάσας
Ωράριο κλεισίματος διαδρομής: Η διαδρομή θα κλείσει στην κυκλοφορία, το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στις 08.00, δυο ώρες πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου (Η διαδρομή θα είναι κλειστή από τις 08.00 έως και τις 17.00).

Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής: http://asoaamotorsport.blogspot.com
E-mail: asoaa@ymail.com
Επικοινωνία: 210 8991658 (σταθερό και fax), 6949013708


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...