Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Alfa Romeo Racing ORLEN – Grand Prix Αυστρίας

Alfa Romeo Racing ORLEN – Grand Prix Αυστρίας
Alfa Romeo Racing ORLEN – Grand Prix Αυστρίας

Η Alfa Romeo Racing ORLEN για ακόμα μια φορά πλησίασε πολύ κοντά στην κατάκτηση βαθμών, χωρίς όμως τελικά να έχει την τύχη να ολοκληρώσει το έργο της. Ο Kimi Räikkönen, και ενώ πάλευε μέχρι τον τελευταίο γύρο για την 10η θέση, τερμάτισε 16ος μετά από μια σύγκρουση, ενώ ο Antonio Giovinazzi ολοκλήρωσε την προσπάθεια του τερματίζοντας στην 14η θέση μετά από μια ποινή που δέχθηκε στην αρχή του αγώνα.


Frédéric Vasseur - Επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing ORLEN και CEO της Sauber Motorsport AG

«Είναι απογοητευτικό να φεύγουμε από την Αυστρία χωρίς βαθμούς, μετά από δύο αγώνες που είχαμε καλό ρυθμό. Πληρώσαμε το τίμημα για την απόδοση του Σαββάτου, αφού η εκκίνηση από την 15η και 16η θέση έκανε δύσκολη την προσπάθειά μας. Και τα δύο μονοθέσια είχαν το ρυθμό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπορούμε να στηριχθούμε στα καλά μας στοιχεία, αλλά θα πρέπει να αναλύσουμε τα προβλήματά μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το τελικό βήμα προς τη δεκάδα στη Βρετανία.»


Kimi Räikkönen (αριθμός μονοθεσίου 7 – “GTA”)

Alfa Romeo Racing ORLEN C41 (Chassis 04/Ferrari)
Θέση: 16η
Ταχύτερος γύρος: 1:08.520


«Ήταν ένας αγώνας που το μονοθέσιο ήταν αρκετά καλό, αλλά θέλαμε λίγο ακόμα για τη δεκάδα. Στην αρχή είχαμε τη σκληρή γόμα, ενώ όταν αλλάξαμε στη μεσαία καταφέραμε να φτάσουμε τους άλλους και να παλέψουμε για την 10αδα. Ο Alonso πέρασε τον Russell, εγώ πλησίασα και μετά είχαμε την επαφή με τον Seb. Συγκρουστήκαμε και αυτό ήταν όλο. Τελικά αυτό δεν άλλαξε κάτι δραματικά, αφού και οι δύο θα είμασταν για λίγο έξω από τους βαθμούς.»

Antonio Giovinazzi (αριθμός μονοθεσίου 99 – “GΤΑm”)

Alfa Romeo Racing ORLEN C41 (Chassis 03/Ferrari)
Θέση: 14η
Ταχύτερος γύρος: 1:09.042


«Μια πολύ δύσκολη μέρα. Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα ο αγώνας μας καταστράφηκε από τον πρώτο γύρο. Είχα μια επαφή με τον Esteban και έπρεπε να μπω στα pit. Είχα καλό ρυθμό στη συνέχεια, αλλά ήταν δύσκολο να επανακάμψω. Κόλλησα πίσω από μια Williams και στη συνέχεια πήρα την ποινή. Είναι ένας αγώνας που θέλω να ξεχάσω. Ελπίζω ότι θα τα πάμε καλύτερα στο Silverstone, αφού η απόδοση μας δεν είναι κακή.»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...