Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Firestone παρουσιάζει το μεγαλύτερο αγροτικό ελαστικό του κόσμου

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, στην έκθεση Agritechnica, στο Ανόβερο, η οποία λαμβάνει χώρα από τις 13 έως τις 19 Νοεμβρίου 2011, παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο ράντιαλ αγροτικό ελαστικό του κόσμου: το νέο Firestone DT23 σε διάσταση IF850/75R42. 

Το γιγαντιαίο DT23, κατασκευάστηκε από τη Firestone στις ΗΠΑ, για παγκόσμια εφαρμογή στα νέας γενιάς βαρέα τρακτέρ, ιπποδύναμης 500 ίππων και πάνω.

Με συνολική διάμετρο...
2.32 μέτρων, το DT23 διατίθεται στη σειρά 75, διάστασης 850/75R42, με ζάντα 42 ιντσών (107 εκ.). Ζυγίζει 510 κιλά και διαθέτει δυνατότητα φόρτωσης 9.5 τόνων με ταχύτητες έως 50 χλμ και πίεση αέρα 1.6 bar.

Υψηλότερη αποδοτικότητα στο χωράφι
“Καθώς οι μαζικές εργασίες στις εκτάσεις σε όλη την Ευρώπη επεκτείνονται, οι αγρότες αναζητούν μεγαλύτερη αποδοτικότητα από το μηχάνημα τους. Το Firestone DT23 σχεδιάστηκε για να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα των ισχυρότερων τρακτέρ στις μέρες μας” δηλώνει ο Rafal Spirydon, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Αγροτικών Ελαστικών, στη Bridgestone Europe.

Το DT23 υιοθετεί και εφαρμόζει τη νέα τεχνολογία της Firestone, AD²-“Σχεδιασμός Προηγμένης Συμπίεσης”, η οποία επιτρέπει στο ελαστικό να μεταφέρει υψηλότερο φορτίο με μεγαλύτερο αποτύπωμα σε σχέση με τα κλασικά, ράντιαλ ελαστικά.

Βελτιωμένη πρόσφυση
Το μεγαλύτερο αποτύπωμα του ελαστικού παρέχει στους αγρότες μία σειρά από πλεονεκτήματα: βελτιωμένη πρόσφυση, η οποία συνεπάγεται λιγότερο χρόνο στο χωράφι και μειωμένη κατανάλωση καυσίμων, μειωμένη συμπίεση του εδάφους, η οποία είναι ιδιαιτέρως πολύτιμη στα βαρύτερα μηχανήματα και μεγαλύτερη δυνατότητα φόρτωσης, σε σύγκριση με τα κλασικά ράντιαλ ελαστικά με την αντίστοιχη πίεση αέρα.

Η Firestone είναι η κορυφαία εταιρία ελαστικών παγκοσμίως στον αγροτικό τομέα, κατέχει δε ισχυρή θέση στην Ευρώπη με τα ράντιαλ ελαστικά. Η σειρά των αγροτικών ελαστικών Firestone καλύπτει όλους τους τύπους χρήσης και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική για τα σημερινά οχήματα που είναι βαρύτερα και γρηγορότερα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...