Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

VOLVO SAFETY PLAN


Δείτε την σχετική εγγραφή στο επίσημο site της ελληνικής αντιπροσωπείας της Volvo:

"Η Volvo, ως πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία στον τομέα της ασφάλειας δε σταματά να εκπλήσσει και να πρωτοπορεί. Τώρα, με το Volvo Safety Plan, η Volvo εξοφλεί για εσάς τις δόσεις σας έως και 12 μήνες! Γιατί η Volvo είναι δίπλα σας για ό,τι και αν σας συμβεί, ακόμα και σε περίπτωση απώλειας εισοδήματος. Αποκτήστε σήμερα το Volvo S40 που επιθυμείτε και οδηγήστε ελεύθεροι, δίχως άγχη. Διαβάστε τους αναλυτικούς όρους και τις καλύψεις του Volvo Safety Plan και επωφεληθείτε από την ασφάλεια που σας προσφέρει η εταιρία με τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα...

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Α. ΑΝΕΡΓΙΑ

Σε περίπτωση κατά την οποία ο δικαιούχος του προγράμματος είναι εργαζόμενος στην Ελλάδα με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, που ήταν εργαζόμενος πριν από την ένταξή του στο Πρόγραμμα , μετά την πάροδο δύο (2) μηνών από την ένταξή του στο Πρόγραμμα , καταστεί άνεργος για τρεις (3) συνεχόμενους μήνες, η volvo θα εξασφαλίσει την καταβολή του ποσού της μηνιαίας δόσης και για ανώτατο χρονικό διάστημα έξι (6) συνεχόμενων μηνών.

Σε κάθε περίπτωση για εργαζόμενο με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή αποζημίωσης, είναι να είναι αυτός εργαζόμενος έξι (6) συνεχόμενους μήνες στον ίδιο εργοδότη πριν την απόλυσή του. Η περίοδος καταβολής αρχίζει μετά την συμπλήρωση των δύο (2) πρώτων συνεχόμενων μηνών από την ημερομηνία κατά την οποία ο δικαιούχος ασφαλισμένος κατέστη άνεργος.

Ανώτατο όριο ευθύνης της Εταιρίας ανά δικαιούχο για καταβολή είναι συνολικά... δώδεκα (12) μήνες για όλη την διάρκεια του προγράμματος του και το ανώτατο ποσό μηνιαίας αποζημίωσης ανέρχεται σε ΕΥΡΩ επτακόσια (€ 700,00).

Ανεργία θεωρείται η παραμονή εκτός εργασίας εργαζόμενου με σχέση εξαρτημένης εργασίας μετά από απόλυση.
Απαραίτητη προϋπόθεση για αναγνώριση της ανεργίας και οποιαδήποτε καταβολή αποτελεί η απόδειξη της ανεργίας με όλα τα νόμιμα παραστατικά και ειδικότερα με βεβαίωση εγγραφής ως ανέργου στον Ο.Α.Ε.Δ. και η ύπαρξη κάρτας ανεργίας.

Οι καλύψεις ισχύουν αποκλειστικά για τις ρητά σε αυτές αναφερόμενες κατηγορίες εργαζομένων και ενεργοποιούνται ανάλογα με την φύση της απασχόλησης του δικαιούχου κατά την ημερομηνία επέλευσης του κινδύνου. Η volvo εξασφαλίζει την καταβολή σε δικαιούχο για την ίδια χρονική περίοδο αποζημίωση αποκλειστικά για μία κάλυψη, ανεξάρτητα από την δυνατότητα ενεργοποίησης περισσότερων καλύψεων.

Το ανώτατο όριο ευθύνης της Volvo για όλες συνολικά τις καλύψεις δηλ. α) και β) και για όλη την διάρκεια καλυψης του δικαιούχου είναι συνολικά δώδεκα (12) μηνιαίες δόσεις και το ανώτατο ποσό μηνιαίας αποζημίωσης είναι € 700,00



Β. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ
Σε περίπτωση που ο δικαιούχος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, δημόσιος υπάλληλος ή εργαζόμενος με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, καταστεί ολικά ανίκανος από ατύχημα ή ασθένεια για διάστημα δύο (2) συνεχόμενων μηνών και σε βαθμό που δεν μπορεί να ασκήσει την εργασία του ή το επάγγελμά του, η Volvo μετά την πάροδο των δύο (2) μηνών, θα εξασφαλίσει την καταβολή του ποσού της μηνιαίας δόσης για κάθε πλήρη μήνα ανικανότητας και εφόσον ο δικαιούχος παραμένει ολικά ανίκανος, μέχρι την συμπλήρωση κατά ανώτατο όριο δώδεκα (12) συνεχόμενων μηνών. Η περίοδος καταβολής αρχίζει από τον δεύτερο μήνα της ανικανότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση για αναγνώριση της ανικανότητας και οποιαδήποτε καταβολή αποτελεί η απόδειξη της ανικανότητας με όλα τα νόμιμα παραστατικά. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της κάλυψης αυτής είναι α) για ασθένεια να έχει παρέλθει ένας (1) μήνας και β) για ατύχημα μία (1) ημέρα από τη ένταξή του στο Πρόγραμμα .

Ανώτατο όριο ευθύνης ανά δικαιούχο για καταβολή είναι συνολικά δώδεκα (12) μήνες για όλη την διάρκεια της κάλυψης και το ανώτατο ποσό μηνιαίας αποζημίωσης ανέρχεται σε ΕΥΡΩ επτακόσια (€ 700)."
πηγή


Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:
- Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
- Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
- Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
- Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
- Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
- Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...