Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η PSA Peugeot-Citroën και η Mitsubishi Motors Corporation ξεκινούν μία νέα συνεργασία για ένα SUV μικρών διαστάσεων


Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) και η PSA Peugeot-Citroen, ανακοίνωσαν τη συμφωνία για την έναρξη ενός νέου προγράμματος συνεργασίας αναφορικά με ένα SUV μικρών διαστάσεων. Αυτή η συμφωνία αφορά στην ανάπτυξη και προσαρμογή για την Peugeot και την Citroen ενός SUV μικρών διαστάσεων, που βασίζεται σε μία υπάρχουσα πλατφόρμα της Mitsubishi.
Με κυκλοφορία στις αρχές του 2012, αυτά τα νέα SUV θα... έχουν ξεχωριστό σχεδιασμό για την Peugeot και την Citroen ενώ θα μοιράζονται πολλά στοιχεία με το όχημα της Mitsubishi, το οποίο θα ονομάζεται RVR στην Ιαπωνία και ASX στην Ευρώπη. Αυτά τα αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα και σε 4κίνητες εκδόσεις.
Ο αναμενόμενος όγκος παραγωγής προβλέπεται να είναι ετησίως 50.000 οχήματα και για τις δύο εταιρίες, Peugeot και Citroen. Βάσει αυτής της συμφωνίας, η PSA Peugeot-Citroen θα χρησιμοποιήσει τον κινητήρα diesel 1,6 HDi για τα δικά της μοντέλα. Οι εκπομπές CO2 με αυτόν τον κινητήρα θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές για αυτήν την κατηγορία αυτοκινήτου, με στόχο για την 2κίνητη έκδοση 132g CO2 /km ή λιγότερα από 4,7 lt ανά 100km.
Για την PSA Peugeot-Citroen, τα νέα αυτά αυτοκίνητα θα επεκτείνουν την εμπορική γκάμα τόσο της Peugeot όσο και της Citroen, και θα προσελκύσουν νέους καταναλωτές σε μία κατηγορία που αναμένεται να αυξηθεί παγκοσμίως κατά 60% έως το 2015. Για την Mitsubishi Motors, η επιπλέον παραγωγή θα τη βοηθήσει να ενισχύσει την παραγωγή αυτής της πλατφόρμας, επιτρέποντας οφέλη οικονομίας κλίμακος.
Αυτή είναι η 4η συνεργασία μεταξύ των δύο εταίρων, μετά την συμφωνία για παραγωγή των Mitsubishi Outlander, Peugeot 4007 και Citroen C-Crosser το 2005, την κατασκευή ενός κοινού εργοστασίου στη Ρωσία που μόλις εγκαινιάστηκε, και την ευρωπαϊκή κυκλοφορία στα τέλη του 2010 των ηλεκτρικών αυτοκινήτων Peugeot iOn και Citroen C-zero, που βασίστηκαν στο ιαπωνικό μοντέλο της MMC i-MiEV*. *Mitsubishi innovative Electric Vehicle, βασισμένο στο minicar “i”.

Δελτίο Τύπου / peugeot.gr


Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:
- Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
- Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
- Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
- Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
- Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
- Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...