Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λόγω οικονομικής κρίσης ακυρώνεται το Ιστορικό ράλλυ Ακρόπολις από την ΕΛΠΑ...


Παρά την καλή προετοιμασία του αγώνα όσον αφορά στις διαδρομές, στους κανονισμούς και στην στελέχωση, η ΕΛΠΑ και η οργανωτική επιτροπή του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, λαμβάνοντας υπόψη:

- Τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας και τα γνωστά σε όλους κοινωνικά προβλήματα.
-
-Την αδυναμία να βρεθούν σημαντικοί οικονομικοί υποστηρικτές για να συνδράμουν και να εξασφαλίσουν το υψηλό επίπεδο της οργάνωσης, αποφάσισαν τη ματαίωση 9ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 11 - 13 Ιουνίου 2010.

Η ΕΛΠΑ στην ανακοίνωσή της τονίζει:

"Είναι φυσικό οι διαμορφωμένες συνθήκες, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε ελληνικό επίπεδο να επιβάλουν την αναπροσαρμογή των προτεραιοτήτων της ΕΛΠΑ. Δηλώνουμε, ωστόσο, ότι oι διοργανώσεις του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2011 και του Ράλλυ Ακρόπολις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2011 είναι ήδη εξασφαλισμένες, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις και αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων και στελεχών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου - FIA".

Η ΕΛΠΑ ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό της οργάνωσης, προσπαθώντας το καλύτερο για την άριστη διοργάνωση του αγώνα.

Σε όλους αυτούς δίνουμε ραντεβού για το 2011 και την υπόσχεση ότι τα Διεθνή Ελληνικά Ράλλυ θα είναι όπως πάντα διοργανώσεις αντάξιες της ιστορίας μας".


Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:
- Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
- Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
- Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
- Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
- Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
- Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...