Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκλάπη το "δώρο" του Ετό στον Αρναούτοβιτς!

Ο Σαμουέλ Ετό θέλησε, με φρέσκες ακόμα τις δάφνες από το θρίαμβο της Ίντερ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με το δικό του γκολ, θέλησε να γίνει... γενναιόδωρος δανείζοντας για μία βραδιά στον Μάρκο Αρναούτοβιτς την πολυτελή του Bentley Gt 63, και τελικά πλήρωσε ακριβά αυτήν την "έμπνευση".

Ο Αυστριακός άσος, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους "νερατζούρι", πήρε το αμάξι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης για να κάνει μία βόλτα στο κέντρο του Μιλάνου, όμως αυτό "έκανε φτερά" όταν ήταν παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο "Sheraton" μεταξύ 21.30 και 22.00, με τον Ετό να χάνει ένα περιουσιακό στοιχείο αξίας περίπου 150.000 ευρώ.

Όποιος βέβαια κάνει το λάθος να πιστέψει ότι έστω για λίγες ημέρες ο Καμερουνέζος στράικερ θα πάει με τα πόδια ή έστω με ταξί στο προπονητικό κέντρο στην Πινετίνα, θα τον επαναφέρουμε άμεσα στην πραγματικότητα: και αυτό γιατί το γκαράζ του διαθέτει σχεδόν μία ντουζίνα από ακριβά αμάξια (το μεγάλο πάθος του), μεταξύ των οποίων και μία Ferrari 430 Scuderia, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί στο Μαρανέλο από τη διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία.

Να σημειωθεί επίσης πως ο Ετό δεν είναι ο μοναδικός παίκτης των "νερατζούρι" που πέφτει θύμα ανάλογης κλοπής, καθώς άγνωστοι είχαν προσπαθήσει πέρυσι να κλέψουν το αμάξι του Γκανέζου μέσου Σάλεϊ Μουντάρι, με τον άσο της Ίντερ να είναι πάντως τυχερός καθώς ήταν "παρών" και κατάφερε να εμποδίσει την κλοπή του αυτοκινήτου του.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...