Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

GrandeAvenue – Γιαννίρης Α.Ε.: Νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Peugeot στη Θεσσαλονίκη

GrandeAvenue – Γιαννίρης Α.Ε.: Νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Peugeot στη Θεσσαλονίκη
Με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2.000τ.μ. ολοκληρώνει την παρουσία της Peugeot στη δυτική Θεσσαλονίκη ο επίσημος διανομέας GrandeAvenue – Γιαννίρης Α.Ε.


Ο Όμιλος Γιαννίρη κατέχει κορυφαία θέση στον χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα με σχεδόν 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ιδρύθηκε το 1971από τον Ιωάννη Γιαννίρη σκιαγραφώντας μια πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, σύγχρονη αντίληψη και συνέπεια προς τον καταναλωτή.
Με την ανάληψη της Peugeot από τον Όμιλο Συγγελίδη το 2014, η οικογένεια Γιαννίρη δημιούργησε την Peugeot Γιαννίρης Grande Avenue καλύπτοντας την ανατολική Θεσσαλονίκη. Σήμερα, ολοκληρώνει την παρουσία της Peugeot στο Νομό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στη γαλλική μάρκα καθώς εγκαινιάζει τις νέες πολυτελείς εγκαταστάσεις της στην οδό Μοναστηρίου 271.

Η επένδυση της εταιρείας με τη νέα μονάδα στη δυτική Θεσσαλονίκη ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία του Ομίλου Συγγελίδη, επίσημου εισαγωγέα της Peugeot, που συνεχίζει ακατάπαυστα να στηρίζει την επέκταση της Γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα, κερδίζοντας ολοένα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς και αποσπώντας διεθνείς βραβεύσεις.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...