Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το τέλος εποχής της πρώτης γενιάς BMW X4...

Η πρώτη γενιά BMW X4 κλείνει τον κύκλο της…
Το τέλος εποχής της πρώτης γενιάς BMW X4 σηματοδοτεί ένα ορόσημο παραγωγής. Το 200.000ό μεσαίο Sports Activity Coupé πέρασε από τη γραμμή συναρμολόγησης του εργοστασίου του ...
Spartanburg/ΗΠΑ τον Ιανουάριο, ενώ η παραγωγή της πρώτης γενιάς BMW X4 προγραμματίζεται να σταματήσει το Μάρτιο του 2018.

Ένα πρωτοποριακό μοντέλο γιόρτασε ένα σημαντικό ορόσημο, όταν η 200.000ή BMW X4 έφυγε από το εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg/ΗΠΑ. Με εξωστρεφή σχεδίαση, οδηγική ευελιξία και δυναμικό χαρακτήρα, το πρώτο μεσαίο Sports Activity Coupé της premium κατηγορίας έχει δημιουργήσει μία εντυπωσιακή κοινότητα φίλων μέσα σε περίπου μία τετραετία. Το επετειακό όχημα, μία BMW X4 xDrive20d (κατανάλωση μικτού κύκλου: 5,6 – 5,4 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 149 – 142 g/km) σε απόχρωση Alpine White metallic, προορίζεται για έναν πελάτη στην Ασία.

Αυτό το τελευταίο ορόσημο παραγωγής δηλώνει επίσης ότι η πρώτη γενιά BMW X4 μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς η παραγωγή της πρόκειται να σταματήσει το Μάρτιο του 2018. Η BMW X4 κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις του Spartanburg από το 2014. Το εργοστάσιο της BMW στην Αμερικανική Πολιτεία της Ν. Καρολίνα είναι ο “Οίκος των μοντέλων BMW Χ” στο παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής του BMW Group. Επιπλέον της BMW X4, οι BMW X3, BMW X5, BMW X6 και BMW X7 κατασκευάζονται για την παγκόσμια αγορά στο ίδιο εργοστάσιο.
Η BMW X4 μοιράζεται με τα παραπάνω μοντέλα όχι μόνο την ίδια γραμμή παραγωγής, αλλά και ένα ηγετικό ρόλο στον τομέα της καινοτομίας. Με την Χ4, η BMW δημιούργησε μία ακόμα νέα αυτοκινητιστική φιλοσοφία. Από τότε που λανσαρίστηκε, άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν εμπνευστεί από τη συναρπαστική φιλοσοφία του μεσαίου Sports Activity Coupé της premium κατηγορίας.

Λόγω της τεράστιας δημοτικότητάς της, η πρώτη BMW X4 συνέβαλε σημαντικά στη συνεχώς αυξανόμενη επιτυχία των μοντέλων BMW X στην αγορά. Συνδυάζοντας στιβαρότητα της τετρακίνησης με τη σπορ κομψότητα μιας BMW coupé, κατάφερε να ξεσηκώσει τον ενθουσιασμό σε νέα target groups για τη μοναδική οδηγική απόλαυση που προσφέρει μία BMW X.









Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...