Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΜΑΕ: Οδηγίες για την έκδοση ΔΤΤ (2018)

ΟΜΑΕ: Οδηγίες για την έκδοση ΔΤΤ (2018)
Για την έκδοση Δελτίου Τεχνικής Ταυτότητας (ΔΤΤ) οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν αποστείλει στην ΟΜΑΕ (στο email: info@omae-epa.gr) τα παρακάτω δικαιολογητικά, 10 ημέρες πριν από τον αγώνα στον οποίο θα συμμετάσχουν:


1. Αίτηση για έδοση ΔΤΤ (υποχρεωτική συμπλήρωση όλων των πεδίων)

2. Άδεια κυκλοφορίας ή αριθμός αγωνιστικής πινακίδας

3. Δήλωση ακινησίας του αυτοκινήτου από την Εφορία

4. Υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη από ΚΕΠ περί νομίμου κατοχής

5. Εξουσιοδότηση επικυρωμένη από ΚΕΠ όταν ο ιδιοκτήτης είναι διαφορετικός από τον χρήστη

6. 2 φωτογραφίες jpg format του αυτοκινήτου διαστάσεων 10Χ15, 3/4 εμπρός όλο το αυτοκίνητο και 3/4 πίσω όλο το αυτοκίνητο

7. Παράβολο 70€ μέσω λογαριασμού τραπέζης προς ΟΜΑΕ

Επισημαίνεται ότι το αυτοκίνητο και μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω θα ελεγχθεί από τον εντεταλμένο Τ.Ε. στον επόμενο αγώνα που θα συμμετάσχει μετά την έκδοση του ΔΤΤ.

Ειδικά για τα οχήματα 4Χ4 (αγώνες Trial, WT, Trophy, Enduro, CCRR κλπ):
- Η έκδοση ΔΤΤ γίνεται μόνο κατόπιν ελέγχου του οχήματος σε προγραμματισμένο ή έκτακτο ραντεβού και όχι κατά τη διάρκεια τεχνικού ελέγχου ενός αγώνα.
- Τα συγκεκριμένα ΔΤΤ για να έχουν ισχύ θα πρέπει να είναι καταχωρημένα στην ειδική βάση δεδομένων 4Χ4 και να φέρουν τον αριθμό μητρώου 4Χ4.

Δείτε εδώ την Εγκύκλιο 12/2018


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...