Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο σύστημα infotainment Navi 4.0 IntelliLink για τα Opel ADAM και Corsa

Νέο σύστημα infotainment Navi 4.0 IntelliLink για τα Opel ADAM και Corsa

Ένα νέο σύστημα infotainment με την ονομασία Navi 4.0 IntelliLink είναι άμεσα διαθέσιμο για τους μικρούς πρωταθλητές της Opel, ADAM και Corsa. Οι οδηγοί μπορούν τώρα να απολαμβάνουν ενημέρωση/ψυχαγωγία με ενσωματωμένη πλοήγηση και όλα τα οφέλη του συστήματος προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας OnStar της Opel – συμπεριλαμβανομένου του Destination Download (Κατέβασμα Προορισμού) – για να φτάνουν στον προορισμό τους με μέγιστη ακρίβεια και άνεση.


Πέρα από τα πλεονεκτήματα του συστήματος R 4.0 IntelliLink – οθόνη αφής επτά ιντσών, συνδεσιμότητα Bluetooth και συμβατότητα με Apple CarPlay & Android Auto (όπου αυτό έχει ενεργοποιηθεί από την Google), – το Navi 4.0 IntelliLink διαθέτει Ευρωπαϊκούς οδικούς χάρτες που προβάλλονται σε 2D ή 3D μορφή και δυναμική καθοδήγηση διαδρομής μέσω TMC. Με το “Opel OnStar – You’ll never drive alone” στο πλευρό τους, οι οδηγοί μπορούν επίσης να στέλνουν προορισμούς απευθείας στο σύστημα πλοήγησης (Destination Download), μέσω ενός συμβούλου OnStar ή της εφαρμογής MyOpel, ενώ ταυτόχρονα να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους σαν WiFi Hotspot και δυνατότητα σύνδεσης μέχρι επτά συσκευές.

Με τη λιτή και σαφή δομή του Navi 4.0 IntelliLink και τη διαισθητική λειτουργία του, τα Opel ADAM και Corsa είναι από τα καλύτερα συνδεδεμένα μικρά αυτοκίνητα της αγοράς.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...