Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Green Mobility Trophy: “Το Πιο Οικονομικό Diesel 2017”

Opel Astra Diesel
Green Mobility Trophy: “Το Πιο Οικονομικό Diesel 2017”
Και το βραβείο του Green Mobility Trophy για “Το Πιο Οικονομικό Diesel 2017” απονέμεται στο Opel Astra 1.6 CDTI με 81 kW/110 hp (Κατανάλωση NEDC:
στην πόλη 3,9 l/100 km, εκτός πόλης 3,1 l/100 km, μικτού κύκλου 3,4 l/100 km, 90 g/km, ενεργειακή απόδοση A+). Το bestseller της Opel απέσπασε το Green Mobility Trophy 2017 και αναδείχτηκε “Best Economical Diesel”. Από τους 7.400 αναγνώστες του Auto Zeitung που ψήφισαν, το 28,1% επέλεξε το Opel Astra. Το ποσοστό αυτό έφερε το εν λόγω μοντέλο μπροστά από τη BMW 520d (2η θέση) και τη Mercedes E 220d (3η).

Ο πρωταθλητής αυτονομίας Opel Ampera-e αποδείχτηκε επίσης δημοφιλής μεταξύ των αναγνωστών του Auto Zeitung. Το ηλεκτρικό μοντέλο απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία “Best Electric Vehicle”. Με 520 km, σύμφωνα με το Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης (NEDC), το Opel Ampera-e προσφέρει κορυφαία αυτονομία συγκρινόμενο τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της κατηγορίας.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την κρίση των αναγνωστών. Έτσι το Astra κατακτά ένα ακόμα σημαντικό βραβείο μετά τον Ευρωπαϊκό τίτλο “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016” και 13 εθνικούς τίτλους ‘Car of the Year’» σχολίασε ο Jürgen Keller, εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Opel Γερμανίας.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...