Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απίστευτη σκηνή: Πλοίο καρφώνεται σε τοίχο του λιμανιού - Πέντε τραυματίες (Video)

Απίστευτη σκηνή: Πλοίο καρφώνεται σε τοίχο του λιμανιού - Πέντε τραυματίες (Video)

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι δεκάδες επιβάτες επιβατικού-οχηματαγωγού πλοίου, το οποίο «έχασε» τις μηχανές του μόλις είχε λύσει από το λιμάνι και τα κύματα το κάρφωσαν σε τοίχο του λιμενοβραχίονα.


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Κανάρια Νησιά, με το πλοίο να σαλπάρει από το λιμάνι της Λας Πάλμας για την Τενερίφη. Ωστόσο, ξαφνικά οι μηχανές του πλοίου έσβησαν και το σκάφος έμεινε ακυβέρνητο.

Με την ορμή της εκκινήσης και τα κύματα, το πλοίο έπεσε με ορμή πάνω σε τοίχο στο λιμενοβραχίονα του λιμανιού, με αποτέλεσμα να πάθει ζημιές και να τραυματιστούν έλαφρά πέντε επιβάτες.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι παρά τρίχα να υπάρξει μεγαλύτερη τραγωδία, καθώς ο τοίχος έπεσε πάνω σε δύο βυτία με καύσιμο, αλλά ευτυχώς δεν εξερράγησαν.
πηγή: topontiki.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...