Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Marcus 2017: Η Fiat έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες Compact και Station Wagon από την αυστριακή λέσχη αυτοκινήτου ÖAMTC


Marcus 2017: Η Fiat έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες Compact και Station Wagon από την αυστριακή λέσχη αυτοκινήτου ÖAMTC
Η Fiat έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες Compact και Station Wagon από την αυστριακή λέσχη αυτοκινήτου ÖAMTC, στον ετήσιο θεσμό που βραβεύει τα αυτοκίνητα με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.


Στην Αυστρία, η λέσχη αυτοκινήτων ÖAMTC απένειμε για πέμπτη συνεχή χρονιά τα πολυπόθητα βραβεία Marcus. Στον φετινό θεσμό συμμετείχαν συνολικά 47 νέα μοντέλα που λανσαρίστηκαν το 2016, χωρισμένα σε 6 κατηγορίες, με κύριο κριτήριο το λειτουργικό κόστος και το επίπεδο ασφάλειας. Η Fiat νίκησε σε δύο από αυτές τις κατηγορίες. Το Fiat Tipo 4Θυρο 1.3 MultiJet II 95 Easy επικράτησε ανάμεσα σε επτά ανταγωνιστές του στην κατηγορία Compact, ενώ το Fiat Tipo Station Wagon 1.3 MultiJet II 95 Pop κατέλαβε την πρώτη θέση ως το πιο αποτελεσματικό σε επίπεδο κόστους νέο μοντέλο στην κατηγορία Station Wagon, ανάμεσα σε εννέα άλλους υποψήφιους.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η σχέση κόστους - αποτελεσματικότητας υπολογίζεται από τους ειδικούς του ÖAMTC λαμβάνοντας υπόψη το λειτουργικό κόστος του κάθε υποψήφιου μοντέλου, με βάση μια ειδικά διαμορφωμένη φόρμουλα.

Προσωπικότητα, στυλ και λειτουργικότητα, σε συνδυασμό με ακαταμάχητη σχέση ποιότητας-τιμής είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Fiat Tipo. Όλα αυτά συνοψίζονται στο κεντρικό μήνυμα "Δίνοντας λιγότερα, αποκτάτε περισσότερα". Το Tipo είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για οικογένειες, νέους οδηγούς και εταιρικό στόλο. Από την αρχή της εξέλιξης του μοντέλου, οι μηχανικοί της Fiat έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο συνολικό κόστος χρήσης (TCO), που αποτελεί ένα σημαντικό κριτήριο αγοράς για τους ιδιώτες και τους εταιρικούς πελάτες, στο οποίο συνέβαλαν τα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και λειτουργικού κόστους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...