Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξεκίνησε η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο

Ξεκίνησε η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 στο  Εκθεσιακό Κέντρο της Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο 
Από χθες Πέμπτη 20 Απριλίου μέχρι και την Δευτέρα 24 Απριλίου, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter.

Στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και περίπτερα εταιρειών με αξεσουάρ αναβατών και μοτοσυκλετών, εταιρείες λιπαντικών και ελαστικών. Κατά την διάρκειά της θα πραγματοποιούνται καθημερινά test rides με μοτοσυκλέτες και scooter από τις εταιρείες SYM, HONDA, YAMAHA, SUZUKI, TRIUMPH και HARLEY DAVIDSON.

Οι ώρες διεξαγωγής των test rides είναι τις καθημερινές 16:00 – 18:00 και το Σαββατοκύριακο 12:00 – 18:00. Οι επισκέπτες της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2017 θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν από κοντά την official μοτοσυκλέτα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Valentino Rossi και την REPSOL RC213V του επίσης Παγκόσμιου Πρωταθλητή Marc Marquez.

Το Σάββατο 22 Απριλίου και την Κυριακή 23 Απριλίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, σεμινάριο με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα, γιατί συμβαίνουν και πώς να μην εμπλακείτε» με ομιλητή τον Θανάση Χούντρα εκπαιδευτή ασφαλούς οδήγησης. Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (είσοδος από Λ. Ποσειδώνος).

Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.ekthesimotosikletas.gr


Εδώ: τιμές εισιτηρίων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...