Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο, πρακτικό, ποιοτικό και άνετο ηλεκτρικό σκούτερ MuVi

 Νέο, πρακτικό, ποιοτικό και άνετο ηλεκτρικό σκούτερ MuVi.
Με ενωμένες τις δυνάμεις τους Gas Gas και Torrot, κάνουν ακόμα ένα βήμα μπροστά και παρουσιάζουν το νέο, πρακτικό, ποιοτικό και άνετο ηλεκτρικό σκούτερ MuVi.

Το MuVi είναι σχεδιασμένο να κινείται γρήγορα και οικονομικά μέσα στην πόλη, ενώ ταυτόχρονα είναι από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά οχήματα της κατηγορίας του.

Gas Gas & Torrot ενισχύουν την εμπιστοσύνη αγοραστών και αναβατών με ένα εξαιρετικής ποιότητας αστικό ηλεκτρικό σκούτερ, που έχει περάσει με επιτυχία τα πιο απαιτητικά τεστ ποιοτικών ελέγχων και συμμόρφωσης με τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς που αφορούν την ασφάλεια των ηλεκτρικών οχημάτων.


Το νέο MuVi παρουσιάστηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης,  στο Movistar Mobile World Centre στη Βαρκελώνη.

Η Torrot έχει ήδη συνάψει συμφωνία συνεργασίας με τη νέα καινοτόμο Βελγική υπηρεσία Scooty, οι πελάτες της οποίας θα μπορούν να χρησιμοποιούν το MuVi με "συνδρομή" ή "για όσο θέλουν". Ο στόλος της Scooty εξοπλίστηκε αρχικά με 25 MuVi, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις Βρυξέλλες, ενώ ο αριθμός των οχημάτων θα αυξηθεί σταδιακά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Το MuVi θα επιτρέψει στους πελάτες της Scooty να μετακινηθούν μέσα και γύρω από τη βελγική πρωτεύουσα πρακτικά, καθαρά, άνετα και αποτελεσματικά χάρη στις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις που υιοθετήθηκαν από την Torrot.

Το MuVi έρχεται να συμπληρώσει την τεράστια εμπορική επιτυχία του ηλεκτρικού ποδηλάτου της Torrot City Surfer κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε όλες τις Ισπανικές πόλεις.

Με την προηγμένη τεχνολογία και τον εργονομικό σχεδιασμό του το City Surfer έκανε φέτος την Torrot νικητή της παραλίας και της πόλης. Διαθέτει νέο σύστημα πέδησης, δισκόφρενα εμπρός και πίσω και ένα νέο σύστημα φωτισμού. To πίσω φως εκτός απ΄ότι φαίνεται σαν όλα τα φώτα, βγάζει μια κόκκινη δέσμη φωτός πάνω στο οδόστρωμα σε απόσταση 1½ μέτρου πίσω από το ποδήλατο, ώστε να προσδιορίζει την απαιτούμενη απόσταση ασφαλείας από τα οχήματα που βρίσκονται πίσω του.

www.extraproducts.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...