Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

7ος Αγώνας Πρωταθλήματος Drift: Αποτελέσματα

7ος Αγώνας Πρωταθλήματος Drift: Αποτελέσματα
Ο Τελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 15-16 Οκτωβρίου στις Αφίδνες, στέφοντας τους Πρωταθλητές για το 2016.


Ο 7ος και τελικός γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift, διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου " (Α.Λ.Α.) και συγκέντρωσε 40 συμμετοχές, με τους οδηγούς να προσφέρουν άφθονο θέαμα, στην τελευταία φετινή συνάντηση, που έκρινε και τους Πρωταθλητές των δύο Κατηγοριών.

Στην Κατηγορία Pro που συγκέντρωσε 22 συμμετοχές, νικητής αναδείχθηκε ο Τάσος Χάρκας (BMW E30 V8) που επικράτησε στον Τελικό του Κώστα Καπότη (BMW E30). Στον Μικρό Τελικό, ο Νίκος Ζιλιμπινάκης (BMW E30 SR20) επιβλήθηκε του Αποστόλη Νίκου (BMW E30 V12) κατακτώντας την τρίτη θέση, με τον Νίκου να ολοκληρώνει τέταρτος, έχοντας πάντως εντυπωσιάσει στην πρώτη του εμφάνιση στο θεσμό.

Όσο για την Street Legal των 18 οδηγών, ο Γιώργος Γελαδάς (Toyota Corolla 1600) έφτασε σε ακόμη μια νίκη, με τον Τιμόθεο Αντίοχο (Mazda MX5 Turbo) να ολοκληρώνει στη δεύτερη θέση. Τρίτος, τερμάτισε ο Σπύρος Μανής (BMW M3 E36) που επικράτησε στον Μικρό Τελικό του Μιχάλη Σιδέρη (BMW E30), ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift 2016 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όλοι ετοιμάζονται για ακόμη καλύτερη συνέχεια από πλευράς θεάματος, συναγωνισμού και προσέλευσης θεατών, το 2017!

Αποτελέσματα PRO

Αποτελέσματα SL

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...