Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκκίνηση της Έκθεσης Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016» στις 22 Οκτωβρίου λίγες ημέρες μετά την Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για την Έκθεση


Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016»



Η έκθεση "Αυτοκίνηση 2016"

Η έκθεση «Αυτοκίνηση 2016» δίνει ραντεβού με το κοινό της 22 – 30 Οκτωβρίου 2016, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, έναν εκθεσιακό χώρο σύγχρονο και καταξιωμένο σε κοινό και εκθέτες με άνετη πρόσβαση και δωρεάν parking για όλους τους επισκέπτες. Παρά την οικονομική κρίση, το αυτοκίνητο και η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται, νέα μοντέλα αυτοκινήτων κυκλοφορούν στην αγορά και ο κόσμος ζητά την ενημέρωση και την πληροφόρηση. Ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά σε μια μεγάλη έκθεση που του δίνει την δυνατότητα να καθίσει στο τιμόνι των νέων μοντέλων, ακόμα και να κάνει δωρεάν Test Drive στο μοντέλο που τον ενδιαφέρει.
Στον απόηχο της Διεθνούς Κύρους Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού (1 – 16 Οκτωβρίου 2016) τα νέα μοντέλα της αγοράς θα πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2016», με την συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφία των εισαγωγέων-αντιπροσώπων των δημοφιλέστερων αυτοκινητοβιομηχανιών καθώς και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου, σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Σας περιμένουμε για μια ακόμα χρονιά σε μια γιορτή για τους φίλους που αγαπούν το αυτοκίνητο και θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κλάδο!

Στο πρόγραμμα αναβάθμισης της έκθεσης περιλαμβάνονται τα εξής:



1. Εσωτερικός εκθεσιακός χώρος

- Εξασφαλίσθηκε η προσθήκη ενός νέου χώρου έκτασης 1.500 τ.μ. για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες προβολής των εισαγωγέων αυτοκινήτων.

- Ο αναθεωρημένος σχεδιασμός συνέβαλε στην καλύτερη εκμετάλλευση και του τελευταίου διαθέσιμου τ.μ.

- Αναβαθμίστηκαν ο φωτισμός και οι ενημερωτικές πινακίδες.

- Επιλέχθηκαν νέα υλικά για την διακόσμηση.

- Δημιουργήθηκαν σημεία πληροφόρησης και ενημέρωσης του κοινού.

2. Εξωτερικός εκθεσιακός χώρος

- Νέος χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων 5.000 θέσεων.

- Νέα ομορφότερη και πιο λειτουργική είσοδος της έκθεσης.

- Αναδιοργάνωση του χώρου που φιλοξενεί τα Test Drives.

- Νέες δραστηριότητες που προβάλουν την αυτοκίνηση και την ασφάλεια.

- Έντονη σήμανση όλων των σημείων και του χώρου στάθμευσης των αυτοκινήτων.

H Fisikon, φυσικό αέριο κίνησης είναι ο μεγάλος χορηγός της φετινής έκθεσης και θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τα οφέλη από την χρήση του φυσικού αερίου στα αυτοκίνητα καθώς και τα οφέλη από την μετατροπή των πετρελαιοκίνητων σε διπλού καυσίμου.

Το εισιτήριο καθορίστηκε στα 6 ευρώ. Παιδιά συνοδευόμενα ηλικίας μέχρι 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες 3 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2016» βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.autokinisiexpo.gr/


Η έναρξη της έκθεσης «Αυτοκίνηση»

Το 1996 ο τίτλος της έκθεσης αλλάζει από «Σαλόνι Αυτοκινήτου» σε «Αυτοκίνηση» και πραγματοποιείται πλέον κάθε 2 χρόνια, δηλαδή τα ζυγά έτη, καθώς ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσωπειών αποφάσισε να πραγματοποιεί τα μονά χρόνια την «Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου», της οποίας η διοργάνωση είχε σταματήσει εδώ και αρκετά χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης.
Η έκθεση «Αυτοκίνηση» γίνεται θεσμός τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για το κοινό που την επισκέπτεται. Παρά τις δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι εμπιστεύονται σταθερά την έκθεση για την προβολή τους και το κοινό ανταποδίδει τα μέγιστα με την ανταπόκριση του, καθώς οι εκθέσεις αυτοκινήτου έχουν τον υψηλότερο δείκτη επισκεψιμότητας από όλες τις εκθέσεις στην ελληνική επικράτεια.

Το 2014 οι πωλήσεις του αυτοκινήτου σημειώνουν άνοδο της τάξεως του 22%. Η έκθεση «Αυτοκίνηση 2014» έρχεται με νέα ταυτότητα εν μέσω ενός κλίματος αισιοδοξίας στην αγορά. Η έκθεση πλέον διοργανώνεται από κοινού με την εταιρεία “Be-Best» Ε.Χαραλάμπους – Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε., καταξιωμένη στον χώρο των εκθέσεων και της προώθησης πωλήσεων. Στην έκθεση κάνουν πρεμιέρα στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων απευθείας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού. Επιπλέον, πραγματοποιείται ένα νέο άνοιγμα στον κλάδο της συντήρησης και φροντίδας του αυτοκινήτου και των αξεσουάρ, αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο την πιο ολοκληρωμένη έκθεση στον κλάδο του αυτοκινήτου, που θυμίζει παλιές καλές εποχές.
Η αγορά ανταποκρίνεται θετικά και είναι γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια στην έκθεση συμμετέχει η πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών. Μετά από την καθολική αναγνώριση της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2014», η έκθεση «Αυτοκίνηση FISIKON 2015», έρχεται να εδραιώσει και να αναβαθμίσει τον εκθεσιακό αυτό θεσμό. Η ανταπόκριση του κοινού ξεπερνάει κάθε προσδοκία, με 68.000 επισκέπτες να τιμούν την έκθεση με την παρουσία τους, πραγματοποιώντας πάνω από 6.500 test drives.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
Με λεωφορείο
Α2 Ακαδημία / Βούλα (μέσω Αμφιθέας) - (Στάση: 2η Αγ. Κοσμά)
A1 Πειραιάς / Βούλα (Στάση: 2η Αγ. Κοσμά)
140 Πολύγωνο / Γλυφάδα (Στάση: 2η Αγ. Κοσμά)

Με τραμ
Αποβίβαση στη στάση 2η Αγ. Κοσμά. Πράσινη γραμμή (Νο 5)
Σύνταγμα-Βούλα & Μπλε γραμμή (Νο3) ΣΕΦ-Βούλα. Σύνδεση με Μετρό
στον σταθμό Σύνταγμα & στον σταθμό Νέος Κόσμος. Σύνδεση με Ηλεκτρικό
Σιδηρόδρομο στον σταθμό Π. Φάληρο.

Με αυτοκίνητο
Από Αττική Οδό: Βγαίνετε από την Αττική Οδό στην Έξοδο 8
(E.O. Αθηνών-Λαμίας) και ακολουθείτε κατεύθυνση προς Πειραιά.
Στο τέλος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας (Έξοδος ΣΕΦ), στρίβετε προς
Γλυφάδα με πορεία προς Ελληνικό, μέσω παραλιακής οδού (Λεωφόρος
Ποσειδώνος). Στο ύψος του Αγίου Κοσμά (αμέσως μετά τον παλιό αερολιμένα), στρίβετε αριστερά στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Εκεί είναι η είσοδος των Ολυμπιακών ακινήτων και του Κέντρου Ξιφασκίας.
Από Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας ή Αθηνών-Κορίνθου:
Στο τέλος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας (Έξοδος ΣΕΦ), στρίβετε προς Γλυφάδα
με πορεία προς Ελληνικό, μέσω παραλιακής οδού (Λεωφόρος Ποσειδώνος). Στο ύψος του Αγίου Κοσμά (αμέσως μετά τον παλιό αερολιμένα), στρίβετε
αριστερά στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί είναι η είσοδος των Ολυμπιακών ακινήτων και του Κέντρου Ξιφασκίας.
Από Λεωφόρο Βουλιαγμένης:
Με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στρίβετε δεξιά στη Λεωφόρο Αλίμου, στο τέλος της οποίας υπάρχει γέφυρα.
Περνάτε κάτω από τη γέφυρα, με αριστερή στροφή προς Ελληνικό/Γλυφάδα, στην παραλιακή οδό (Λεωφόρος Ποσειδώνος). Σε 1,5 χλμ. περίπου, αμέσως μετά τον παλιό αερολιμένα στρίβετε αριστερά στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί είναι η είσοδος
των Ολυμπιακών ακινήτων και του Κέντρου Ξιφασκίας.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...