Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To Mirai παγκόσμιο πράσινο αυτοκίνητο της χρονιάς

To Mirai παγκόσμιο πράσινο αυτοκίνητο της χρονιάς
To Mirai παγκόσμιο πράσινο αυτοκίνητο της χρονιάς
H σημαντικότερη καινοτομία του ιαπωνικού σεντάν είναι οι προηγμένες κυψέλες καυσίμου

Το νέο Toyota Mirai ανακηρύχθηκε «World Green Car 2016» σε συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Στην απόφαση αυτή κατέληξε η κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από 73 εκπροσώπους του ειδικού τύπου από 23 χώρες από όλο τον κόσμο.

Το Mirai επιλέχθηκε από μία αρχική λίστα με οκτώ νέα μοντέλα από όλο τον κόσμο, και στη συνέχεια επικράτησε μεταξύ τριών φιναλίστ, ανάμεσά τους και το νέο Toyota Prius.

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα 100 χρόνια της αυτοκίνητης, η Toyota έχει δημιουργήσει ένα όχημα μοναδικής αξίας. Με τις εκπομπές του να περιορίζονται μόνο στον υδρατμό, το Mirai είναι ένα πρωτοποριακό μοντέλο που θα συμβάλλει στην υλοποίηση μιας «Κοινωνίας Υδρογόνου» (Hydrogen Energy Society). Πέρα από την προηγμένη τεχνολογία κυψελών καυσίμου και την περιβαλλοντική συμβατότητα, το Mirai είναι απολαυστικό στην οδήγηση, έχει φουτουριστική σχεδίαση που δηλώνει καθαρά ότι πρόκειται για FCV, και προσφέρει μία αθόρυβη και άνετη οδηγική εμπειρία.

Το Mirai παρουσιάστηκε στην Ευρώπη πέρσι το Σεπτέμβριο και διατίθεται ήδη για μακροχρόνια μίσθωση (leasing) ή αγορά σε Βρετανία, Γερμανία και Δανία. Η εμπορευματοποίησή του πρόκειται να ξεκινήσει σε Βέλγιο, Ολλανδία, Νορβηγία και Σουηδία, ανεβάζοντας σε 7 τον αριθμό των Ευρωπαϊκών χωρών όπου θα διατίθεται το Mirai, ενώ πωλείται επίσης σε Ιαπωνία και ΗΠΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...