Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ντεμπούτο για την νέα γενιά Dacia Duster το 2017

Ντεμπούτο για την νέα γενιά Dacia Duster το 2017
Ντεμπούτο για την νέα γενιά Dacia Duster το 2017

Η δεύτερη γενιά Dacia Duster θα κάνει ντεμπούτο στην ευρωπαϊκή αγορά το 2017.
Το χρονοδιάγραμμα έρχεται μετά από μια δήλωση του Laurens van den Acker, επικεφαλής σχεδιασμού της Renault, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Ο επικεφαλής σχεδιασμού ανέφερε ότι ο Γάλλος κατασκευαστής σχεδιάζει να δώσει το έναυσμα αργότερα αυτό το έτος, αρχής γενομένης με τις facelift εκδόσεις των Logan και Sandero, καθώς και την δεύτερη γενιά του Duster το επόμενο έτος.

Πωλούνται κάτω από τα εμπορικά σήματα της Renault και της Dacia, η πρώτη γενιά Duster έκανε το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2010 και ακολούθησε με μια facelift έκδοση το 2013 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το Renault/Dacia Duster είναι ένα παγκόσμιο επιτυχημένο προϊόν για τον κατασκευαστή. Η έκδοση της επόμενης γενιάς ενδέχεται να βασίζεται στην πλατφόρμα της Renault-Nissan, CMF (Common Module Family), κάτι που θα φέρει μια σημαντική αύξηση στις διαστάσεις. Ως αποτέλεσμα, το συμπαγές SUV θα λαβει όχι μόνο μεγαλύτερο χώρο στο εσωτερικό, αλλά θα προσφέρεται επίσης και σε έκδοση 7-θέσεων.

Μιλώντας για την αισθητική, δεν υπάρχει σαφήνεια ακόμη αν ο σχεδιασμός για τη δεύτερη γενιά Duster θα αλλάξει δραματικά. Ωστόσο, ο Laurens van den Acker ανέφερε ότι ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί για το compact SUV, δια χειρός Renault Design Central Europe (RDCE) στο Βουκουρέστι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...