Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο 1ος αγώνας του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος enduro 2016 μέσα από τον φακό της Sky Art Productions! (ΒΙΝΤΕΟ & αποτελέσματα)

1ος αγώνας του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος enduro 2016 στον Λαγκαδά

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, το σωματείο ΑΜΟΛ με έδρα τον Λαγκαδά, φιλοξένησε τον πρώτο αγώνα του φετινού πανελλήνιου πρωταθλήματος enduro 2016.
Οι ομάδες και οι αθλητές, ήταν από το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ οι δυο ειδικές διαδρομές φιλοξένησαν τις τις μεγάλες μάχες του πρώτου αγώνα.
Ο αγώνας ξεκίνησε στις 9.00 το πρωί της Κυριακής για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και λίγο αργότερα ο αγώνες για το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.
  • Δείτε τα αποτελέσματα 1ου Αγώνα Π.Π. Enduro 2016 εδώ
  • Δείτε τα αποτελέσματα 1ου Αγώνα Πρωταθλήματος Enduro Βορείου Ελλάδος εδώ
Η Sky Art Productions κάλυψε την ειδική διαδρομή που έγινε στα Λουτρά του Λαγκαδά με επίγεια και εναέρια πλάνα. Ηταν ένας όμορφος αγώνας με εντυπωσιακά περάσματα των αγωνιζόμενων.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που δημιούργησε και απέστειλε στο Autocarnet η εταιρεία Sky Art Productions:





PHOTO GALLERY:





1ος αγώνας πρωταθλήματος enduro 2016 small video
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, το σωματείο ΑΜΟΛ με έδρα τον Λαγκαδά φιλοξένησε τον πρώτο αγώνα του φετινού πανελλήνιου πρωταθλήματος enduro 2016. Η Sky Art Productions κάλυψε την ειδική διαδρομή που έγινε στα λουτρά του Λαγκαδά με επίγεια και εναέρια πλάνα. Ηταν ένας όμορφος αγώνας με εντυπωσιακά περάσματα των αγωνιζόμενων. Τις επόμενες ημέρες θα ανεβεί βίντεο με περισσότερα πλάνα από την ειδική διαδρομή.
Δημοσιεύτηκε από Sky Art Productions στις Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και "Share" στους Φίλους σας…!



Τέλεια δουλειά...
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...