Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άσχημα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Κορυφαίος Ελβετός νευρολόγος, απέρριψε τις εικασίες πως ο πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ θα ανακάμψει πλήρως από τον τραυματισμό του στο κεφάλι μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι.

Υποστηρίζει ότι θα μείνει ανάπηρος για όσο ζήσει.

Ο Δρ. Έριχ Ρίντερερ, νευρολόγος με έδρα τη Ζυρίχη, που είναι εξοικειωμένος...
με ασθενείς που βρίσκονται σε κώμα, δήλωσε στα ελβετικά μέσα πως ο Σουμάχερ αποκλείεται να αναρρώσει πλήρως.

«Θα παραμείνει ανάπηρος για την υπόλοιπη ζωή του, εξαρτώμενος πάντα από τη βοήθεια άλλων» δήλωσε στο ελβετικό site, «20 Minuten».

Ο Δρ. Ρίντερερ πρόσθεσε πως ο Σουμάχερ θα έχει μια μακρά περίοδο αποκατάστασης μπροστά του, γιατί έχει υποστεί «μόνιμη» βλάβη.

«Αρχικά, είναι ένα εξαιρετικά θετικό μήνυμα, όταν κάποιος ξυπνάει μετά από έξι μήνες σε κώμα. Γι' αυτόν είναι θετικό, όπως και για την οικογένειά του που είναι εξαιρετικά σημαντικό» δήλωσε.

Ο νευρολόγος πρόσθεσε πως θα είναι «επιτυχία» αν ο Σουμάχερ καταφέρει να σταθεί όρθιος χωρίς βοήθεια μετά από τρεις μήνες και να μπορέσει να χρησιμοποιήσει ένα ηλεκτρικό αναπηρικό καροτσάκι μέσα σε έξι μήνες. Εικάζει δε, πως ο τραυματισμένος Σουμάχερ θα μπορούσε να μεταφερθεί εκ νέου σε κλινική για παραπληγικούς στην Nottwil κοντά στη Λουκέρνη.

Η ζοφερή εκτίμησή του καθρεφτίζει την πρόγνωση του πρώην γιατρού της Φόρμουλα 1, Δρ. Γκάρι Χαρτστέιν, που ισχυρίστηκε ότι ο Σουμάχερ δε θα σημειώσει καμία ουσιαστική ανάκαμψη εξαιτίας των τραυματισμών του στο κεφάλι.

Ωστόσο, κατά τη μεταφορά του από τη Γκρενόμπλ στη Λωζάννη, όπως έγινε γνωστό, ο Σουμάχερ είχε τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε με τους γύρω του με νεύματα, ενώ κρατούσε τα μάτια του ανοιχτά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

πηγή


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...