Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Audi R8 Spyder γίνεται ακόμη πιο άγριο

Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις προχώρησε ο Οίκος βελτίωσης SR Auto

Το Audi R8 Spyder είναι εξαρχής ένα «αγριεμένο» όχημα. Έχει επιπλέον βάρος προκειμένου να...
κερδίσει το χαμένο έδαφος της ακαμψίας που χάνει λόγω της έλλειψης οροφής και ακουμπάει σε 20% πιο μαλακές αναρτήσεις.

Συνεργάζεται με ένα V10 κινητήρα 5,2 λίτρων απόδοσης που συγκρίνεται με supercars πολύ μεγαλύτερης αξίας.

Με άλλα λόγια, αποτελεί μια ιδανική βάση που προσφέρεται για διαφόρων ειδών επεμβάσεις. Έτσι, ο καναδικός Οίκος βελτίωσης SR Auto, αποφάσισε να δει τι μπορεί να κάνει με το R8 Spyder.

Για αρχή, προσέθεσε τροχούς 20 ιντσών PUR 4OUR Monoblock και συνέχισε με μπόλικες ανθρακονημάτινες προσθήκες.

Το «Project Speed Walker», όπως το ονόμασε, εξοπλίζεται με νέους εισαγωγείς αέρα είναι βελτιωμένοι, όπως επίσης και το σύστημα εξάτμισης Miltek.

Οι εκτεταμένες αλλαγές συνεχίζονται και στο σαλόνι του αυτοκινήτου, με νέο τιμόνι και κεντρική κονσόλα.

Όσο για τις επιδόσεις, εικάζεται ότι η ιπποδύναμη αγγίζει πλέον τα 600 άλογα.








Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...