Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα BMW X6: Μοναδική και πιo εξαιρετική από ποτέ (+PHOTO GALLERY)




Η BMW X6 είναι το πρώτο μοντέλο Sports Activity Coupé σε όλο τον κόσμο που παραμένει μοναδική χάρη στο συνδυασμό σπορ συμπεριφοράς και κορυφαίας ευελιξίας, ενώ από την άνοιξη του 2012 γίνεται πιο ελκυστική. Επιλεκτικές αλλαγές στη σχεδίαση και τον εξοπλισμό διαμορφώνουν το προφίλ της νέας BMW X6 η οποία συνεχίζει να ξεχωρίζει στην premium AWD κατηγορία. Δύο είναι οι παράγοντες που συντελούν στην αμείωτη δημοτικότητα του μοντέλου: αφενός η εκφραστική σχεδίαση που παντρεύει τις σπορ και κομψές γραμμές ενός coupé με την υπεροχή μιας BMW X, αφετέρου η συναρπαστική οδηγική εμπειρία που προσφέρουν οι πανίσχυροι βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo με το ευφυές AWD σύστημα xDrive, συμπερ. του Dynamic Performance Control.

Από τότε που λανσαρίστηκε στην αγορά, πάνω από 150.000 τέτοια αυτοκίνητα έχουν πουληθεί μέσα σε τρία σχεδόν χρόνια, ξεπερνώντας κάθε αρχικό πλάνο και προσδοκία. Η συνεχιζόμενη υψηλή ζήτηση για την BMW X6 στις...
παγκόσμιες αυτοκινητιστικές αγορές, αποτελεί υπέρτατη καταξίωση της πρωτότυπης φιλοσοφίας του Sports Activity Coupé.

Εντυπωσιακές εξωτερικές πινελιές και προαιρετικοί προσαρμοζόμενοι προβολείς LED.

Έξυπνες αλλαγές στη φυσιογνωμία της νέας BMW X6 υποδηλώνουν την υπεροχή της μέσα από ένα αποκλειστικό σπορτίφ στυλ. Οι στάνταρ προβολείς ομίχλης τοποθετούνται σε ματ πλαίσια στο πάνω τμήμα των εξωτερικών αεραγωγών δίνοντας έμφαση στο πλάτος του αυτοκινήτου. Η εντυπωσιακή τρισδιάστατη σχεδίαση του πλαισίου και οι νέες μπάρες, ελαφρώς κεκλιμένες στο κάτω τμήμα, καθιστούν τη μάσκα άμεσα αναγνωρίσιμη. Η γωνία των μπαρών έρχεται ‘πρόσωπο’ με το κάτω τμήμα των προβολέων δημιουργώντας έτσι μία πρόσθετη οριζόντια γραμμή που τονίζει το φαρδύ μετατρόχιο και το στιβαρό στήσιμο της νέας BMW X6.

Αντί των στάνταρ φώτων bi-xenon, η νέα BMW X6 είναι το πρώτο όχημα στην κατηγορία που εφοδιάζεται προαιρετικά με προσαρμοζόμενους προβολείς LED. Το λαμπερό λευκό φως διασφαλίζει βέλτιστη ορατότητα, ενώ η ποιοτική τους εμφάνιση απηχεί μία νέα ερμηνεία των διπλών στρογγυλών προβολέων – στοιχείο ταυτότητας της BMW.

Οι τρισδιάστατοι φωτεινοί δακτύλιοι των προβολέων LED είναι εντυπωσιακά ‘κομμένοι’ στα πάνω και κάτω άκρα τους, ενώ επικαλύπτονται από μια πρόσθετη σειρά λυχνιών LED. Οι πηγές φωτός για τη μεσαία και μεγάλη σκάλα είναι μονάδες LED τοποθετημένες σε οριζόντια μπάρα στο κέντρο, διοχετεύοντας φως στα κάτοπτρα μπροστά. Στη νέα BMW X6 M, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED προσφέρονται στάνταρ.

Η νέα σχεδίαση των πίσω φώτων τεχνολογίας LED προάγει το δυναμικό στυλ στο πίσω τμήμα της νέας BMW X6. Τα πίσω φώτα αποτελούνται πλέον από δύο σειρές λυχνιών LED που μέσω μια αρμονικής φωτεινής δέσμης συνθέτουν τη νυχτερινή ταυτότητα της μάρκας. Το γεγονός ότι είναι οριζόντια ευθυγραμμισμένα και εκτείνονται στα πλάγια δίνουν έμφαση τόσο στο πλάτος του αυτοκινήτου όσο και στην ομαλή μετάβαση από το πλαϊνό στο πίσω τμήμα.


Ελκυστικές νέες εξωτερικές αποχρώσεις, ζάντες αλουμινίου και δερμάτινες ταπετσαρίες.

Η γκάμα εξωτερικών χρωμάτων της νέας BMW X6 αποτελείται από δύο μη μεταλλικές και οκτώ μεταλλικές αποχρώσεις, ανάμεσα στις οποίες Marrakech Brown metallic, Orion Silver metallic και Midnight Blue metallic. Η γκάμα στάνταρ εξοπλισμού της νέας BMW X6 περιλαμβάνει επίσης ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών. Με την 8-κύλινδρη BMW X6 xDrive 50i διατίθεται τώρα νέα δίχρωμη ζάντα με διπλές ακτίνες. Προαιρετική είναι μία δίχρωμη ζάντα αλουμινίου 20 ιντσών με ακτίνες Υ. Προαιρετικό για όλες τις εκδόσεις BMW X6 είναι ένα καπό με εντυπωσιακό ‘θόλο’ που υπογραμμίζει τη δυναμική εμφάνιση του Sports Activity Coupé.

Η στάνταρ δερμάτινη ταπετσαρία Nevada διατίθεται τώρα και σε απόχρωση Vermilion Red. Η πολυτελής ταπετσαρία από δέρμα nappa προσφέρεται σε δύο αποχρώσεις Black και Ebony White. Η νέα BMW X6 προσφέρεται στάνταρ σαν τετραθέσιο μοντέλο. Προαιρετικά διατίθεται τριθέσιος, πίσω πάγκος. Ο χώρος αποσκευών προσφέρει 570 L που μπορούν να φτάσουν τα 1.450 με την αναδίπλωση των πλατών των πίσω καθισμάτων.

Προαιρετικά, η M Sport Edition προσφέρεται για τη νέα BMW X6 στη Γερμανία. Αυτό το ελκυστικό πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει δίχρωμη ζάντα αλουμινίου Μ 20 ιντσών με σχεδίαση διπλών ακτίνων και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω, προσαρμοζόμενους προβολείς LED, γυαλιστερή Shadow Line της BMW Individual, μαύρα πλαίσια για προβολείς ομίχλης και καλύμματα μαρσπιέ Μ. Οι εντυπωσιακές εξωτερικές πινελιές συμπληρώνονται από ένα σπορ εσωτερικό με εξοπλισμό όπως: σπορ καθίσματα με ηλεκτρική ρύθμιση και λειτουργία μνήμης, αποκλειστικός Μ συνδυασμός δέρματος Alcantara/Nappa σε μαύρο με αντίθετες ραφές, δερμάτινο τιμόνι Μ με διακόπτες, υποπόδιο οδηγού Μ, πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, εσωτερικές λωρίδες σε Aluminium Flywheel black και ανθρακί επένδυση οροφής BMW Individual.


Η νέα BMW X6: δυναμική, ανώτερη, αποδοτική, πρωτοποριακή.

Με το λανσάρισμα της νέας BMW X6, ο συνδυασμός κορυφαίας εμφάνισης, ευέλικτης συμπεριφοράς και εξαιρετικής απόδοσης που χαρακτηρίζει το Sports Activity Coupé προάγεται σε νέα επίπεδα. Οι βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες BMW TwinPower Turbo που διατίθενται για τη BMW X6 προσφέρουν εντυπωσιακή ελκτική ισχύ και αξιοσημείωτη κατανάλωση.

Ο V8 της BMW X6 xDrive50i παράγει 300 kW/407 bhp, ενώ η BMW X6 xDrive35i με εν σειρά 6-κύλινδρο βενζινοκινητήρα με 225 kW/306 bhp υπόσχεται ανώτερες σπορ επιδόσεις. Οι εν σειρά 6-κύλινδροι diesel των BMW X6 xDrive40d και BMW X6 xDrive30d παράγουν 225 kW/306 bhp και 180 kW/245 bhp αντίστοιχα. Οι σπορ επιδόσεις και των δύο κινητήρων συνδυάζονται με χαμηλές εκπομπές ρύπων σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών – 7,5 lit./ 100 km για τη BMW X6 xDrive40d και 7,4 lit. για τη BMW X6 xDrive30d.

Για περαιτέρω μείωση των οξειδίων του αζώτου (NOx) από τα καυσαέρια, η BMW X6 xDrive30d μπορεί να εφοδιάζεται με BMW BluePerformance Technology από την άνοιξη του 2012. Εδώ, πέραν των στάνταρ στοιχείων του Φίλτρου Σωματιδίων Diesel και του οξειδωτικού καταλυτικού μετατροπέα, χρησιμοποιείται το σύστημα AdBlue, με ψεκασμό ουρίας και καταλυτική αποθήκη ΝΟΧ που εξουδετερώνει το διοξείδιο του θείου και τα οξείδια του αζώτου. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο ήδη συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις για τις προδιαγραφές EU6 που θα ισχύσουν από το 2014.

Μία πρόσθετη έκδοση βασισμένη στη νέα BMW X6 ετοιμάζεται για παράλληλη είσοδο στην αγορά. Η BMW X6 M50d της BMW M Performance Automobile εγκαινιάζει νέα πρότυπα ελκτικής ισχύος και απόδοσης με ένα νέο εν σειρά 6-κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 280 kW/381 bhp. Το μοναδικό τριπλό turbo προσφέρει στον παγκοσμίως ισχυρότερο στάνταρ εν σειρά 6-κύλινδρο diesel ώθηση από χαμηλά η οποία διατηρείται μέχρι την υψηλή κλίμακα στροφών. Η μέγιστη ροπή είναι 740 Nm. Ένας από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην εξαιρετική απόδοση – κυρίως σε σχέση με την ισχύ – είναι η νέα έκδοση άμεσου ψεκασμού common rail με πιεζοηλεκτρικά μπεκ που λειτουργούν υπό μέγιστη πίεση 2.200 bar.

Με επιτάχυνση 5,3 δεύτερα για το σπριντ 0 - 100 km/h, η BMW X6 M50d ξεπερνά ακόμα και 8-κύλινδρα μοντέλα, ενώ η μέση κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών παραμένει μόνο 7,7 lit. / 100 km. Το σύστημα μετάδοσης, η τεχνολογία της ανάρτησης και οι αεροδυναμικές αρετές της έχουν εναρμονιστεί με την ακρίβεια του σήματος M.

Ένα ακόμα μοντέλο που φέρει την υπογραφή της BMW M GmbH – της ειδικού σε σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων - η BMW X6M με V8 κινητήρα, παράγει 408 kW/555 bhp και είναι βελτιωμένη σε θέματα σχεδίασης και εξοπλισμού. Η BMW X6 M εφοδιάζεται με 6-τάχυτο M Sport αυτόματο κιβώτιο, υπογραμμίζοντας την ατομικότητά της με χαρακτηριστικά όπως η διαφορετική τεχνολογία της ανάρτησης.












Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...