Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανάκληση αυτοκινήτων VW Caddy λόγω τεχνικού προβλήματος

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ελέγχου αυτοκινήτων VW Caddy.
Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά 1.166 οχήματα που παρήχθησαν από τον...
Νοέμβριο 2003 έως και τον Ιανουάριο 2013. Στα πληττόμενα αυτοκίνητα υπάρχει το ενδεχόμενο να λυθεί ο πείρος στερέωσης που συγκρατεί το κάτω μέρος του αμορτισέρ αερίου της πίσω πόρτας (πόρτας μπαγκάζ) πάνω στο αμάξωμα, και λόγω αυξημένης καταπόνησης υπάρχει η πιθανότητα αποκοπής του, με αποτέλεσμα η ανοιχτή πίσω πόρτα να κλείσει χωρίς απόσβεση.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση βλάβης, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ενημέρωσης των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service VW Επαγγελματικά Οχήματα της εταιρείας KOSMOCAR A.E., για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τo «Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών VW Επαγγελματικά Οχήματα» στο τηλέφωνο 210 9981100.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...