Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η άγρια Πλευρά του Opel ADAM

Προσοχή, μικροσκοπικοί καρχαρίες θεάθηκαν στο ‘άγριο’ Opel ADAM. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν δαγκώνουν – είναι κρυμμένοι και σχεδόν αόρατοι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ενώ τα παιδιά θα ψάχνουν να βρουν πασχαλινά αυγά στον κήπο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οι κάτοχοι ADAM θα αναπτύξουν στενότερη σχέση με το μοδάτο μίνι τους, αρχίζοντας να μαθαίνουν την πιο αντισυμβατική πλευρά του. Δεν θα ανακαλύψουν βέβαια χρωματιστά αυγά, αλλά θα βρουν τουλάχιστον δύο καρχαρίες – με την προϋπόθεση ότι θα ψάξουν πολύ, μα πολύ προσεκτικά…

Πώς ο καρχαρίας τα κατάφερε να εισβάλλει στο ADAM και τα υπόλοιπα μοντέλα.

Όμως με ποιο τρόπο οι καρχαρίες κατάφεραν να τρυπώσουν στο Opel ADAM; Η αλήθεια είναι ότι από το 2006, μερικοί σχεδιαστές της Opel έχουν ανακαλύψει διακριτικούς τρόπους για να κοσμήσουν με μοτίβα καρχαριών το εσωτερικό των αυτοκινήτων που εξελίσσουν. Ας δούμε για λίγο τη διαδρομή που ακολούθησαν οι καρχαρίες για να φτάσουν από τον ωκεανό στο αυτοκίνητο. Όλα ξεκίνησαν ένα Κυριακάτικο απόγευμα το 2004 όταν ο σχεδιαστής της Opel και ερασιτέχνης οδηγός, Dietmar Finger, βρισκόταν στο σπίτι του και πειραματιζόταν στα σχέδια του νέου Corsa. Για την ακρίβεια, παρατηρούσε το μάλλον αδιάφορο εξωτερικό πάνελ του ντουλαπιού που τον περισσότερο καιρό παραμένει στην αφάνεια καθώς καλύπτεται πλήρως από την κλειστή πόρτα του συνοδηγού. Ο γιος του Dietmar είδε το σχέδιό του με τους καρχαρίες και τους χαρακτήρισε πολύ cool. Ο Dietmar χαμογέλασε … μία νέα ιδέα και ένα νέο πάθος γεννιόταν. Την επόμενη μέρα, έδειξε το τελειοποιημένο σχέδιο του καρχαρία στον Αυστραλό Επικεφαλής Σχεδίασης του Corsa, Niels Loeb, ο οποίος αμέσως αγκάλιασε την ιδέα. Ο καρχαρίας στο ντουλαπάκι μπήκε στην παραγωγή. Αποτελεί τώρα στάνταρ χαρακτηριστικό των δύο εκατομμυρίων και πλέον Corsa που έχουν κατασκευαστεί από το 2006.

Η επιτυχημένη ιστορία του ‘Καρχαρία Opel’ συνεχίστηκε: Ο Niels Loeb το ανέφερε στον Karim Giordimania, υπεύθυνο σχεδίασης εσωτερικού του Zafira Tourer, ο οποίος στην πορεία δημιούργησε τρεις μικρούς καρχαρίες που τώρα κατοικούν κρυφά στο cockpit του νέου, συμπαγούς πολυμορφικού. Όλοι είναι καλά κρυμμένοι – άλλωστε, το Zafira Tourer είναι σοβαρό αυτοκίνητο.

Οι καρχαρίες πρέπει να εξελιχθούν, σκέφθηκε ο Stefan Arndt, όταν χρίστηκε υπεύθυνος σχεδίασης εσωτερικού του ADAM σε συνεργασία με τον Niels που είχε αναλάβει το εξωτερικό. Με δεδομένη την ‘άγρια’ φύση του ADAM, οι καρχαρίες μπορούσαν να γίνουν πιο ορατοί και πιο διασκεδαστικοί. Μπορούσαν να αποκτήσουν και παρέα. Τώρα, υπάρχουν δύο καρχαρίες στο ADAM. Ο ένας εντοπίζεται εύκολα. Ο άλλος συνοδεύεται από δύο αθώα ψαράκια – αλλά που ακριβώς κρύβονται; Χμμμ, όλοι ξέρουν ότι οι καρχαρίες αγαπούν το υγρό στοιχείο… πάμε λοιπόν για ένα απολαυστικό, Πασχαλινό κυνήγι καρχαριών!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...