Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο ŠKODA Rapid κερδίζει το Auto Trophy 2012

Λίγες μόνο εβδομάδες από το λανσάρισμα του στην Γερμανική αγορά, το νέο ŠKODA Rapid κέρδισε το βραβείο Auto Trophy 2012, στα πλαίσιο του διαγωνισμού που διενεργείται από το έγκριτο περιοδικό AUTO ZEITUNG. Περισσότεροι από 110.000 αναγνώστες ανέδειξαν το νέο εκπρόσωπο της ŠKODA στην κορυφή της κατηγορίας...
"most affordable car". Ομοίως, το νέο ŠKODA Citigo, το αυτοκίνητο πόλης που παρουσιάστηκε πρόσφατα και στην ελληνική αγορά, καθώς και το μοναδικό SUV ŠKODA Yeti κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες που διαγωνίζονταν αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας έτσι την ολοένα αυξανομένη δυναμική της ŠKODA στον χώρο της αυτοκίνησης.

Το ŠKODA Rapid εντυπωσιάζει με τους πλούσιους χώρους του, τον μοντέρνο διαχρονικό σχεδιασμό του, την μοναδική σχέση τιμής / αξίας, τον κορυφαίο σε ασφάλεια εξοπλισμό και τους οικονομικούς αλλά ταυτόχρονα ισχυρούς κινητήρες του. Το νέο αυτό μοντέλο θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των sedan αυτοκίνητων της μικρομεσαίας κατηγορίας• ευρύχωρο, κομψό και ταυτόχρονα προσιτό, ένα αυτοκίνητο για όλη την οικογένεια. Το νέο ŠKODA RAPID προσφέρει στο κοινό του έξυπνες λύσεις, εξελιγμένη τεχνολογία και οικονομία.

Η κατάκτηση του βραβείου Auto Trophy 2012, αποτελεί την δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία που σημειώνει το ŠKODA Rapid, αφού λίγο καιρό πριν είχε κατακτήσει αντίστοιχες διακρίσεις στο διαγωνισμό για το "Golden Steering Wheel" που διεξάγεται από τις εφημερίδες Auto Bild και Bild am Sonntag.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι αναγνώστες του AUTO ZEITUNG αναγνώρισαν τα ισχυρά σημεία του νέου μας SKODA Rapid, όπως έκαναν αντίστοιχα για το νέο Citigo και το Yeti. Αυτό επιβεβαιώνει την προϊοντική στρατηγική που έχουμε επιλέξει στην κατασκευή αυτοκίνητων και που χαρακτηρίζεται από κορυφαίους χώρους επιβατών , κορυφαία σχέση τιμής / αξίας , ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής, εξελιγμένη τεχνολογία καθώς και ‘Απλά Έξυπνες’ λύσεις» ανέφερε ο CEO της ŠKODA Winfriend Vahland, κατά την διάρκεια παραλαβής των βραβείων. «Η ŠKODA είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, μιας και η τελική επιλογή προέρχεται από την ψηφοφορία καθημερινών οδηγών /αναγνωστών του περιοδικού.»

«Στα 25 χρόνια που διεξάγεται ο θεσμός σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής αναγνωστών (110.825 ψήφοι) καθιστώντας έτσι σαφές ποιές είναι οι προτιμήσεις της γερμανικής αγοράς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του AUTO ZEITUNG.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...