Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ride It - Enduro Training 1

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοέμβρη τα σεμινάρια οδήγησης Enduro Training- Level 1, τα οποία διοργάνωσε το dirtbike.gr σε συνεργασία με την Σχολή ασφαλούς οδήγησης Ride It του Τάκη Μανιάτη.

25 συνολικά αναβάτες παρακολούθησαν τα σεμινάρια.

Το πρόγραμμα αναλυτικά περιελάμβανε:


Α) θεωρητικό κομμάτι και συγκεκριμένα:

• Ανάλυση της σωστής θέσης οδήγησης

• Ο ρόλος του σώματος στον έλεγχο της μοτοσυκλέτας

• Βλέμμα: Που πρέπει να κοιτάμε και γιατί

• Το γυροσκοπικό φαινόμενο και η επιρροή του

• Αναρτήσεις και ο ρόλος τους

• Στρίψιμο σε ανοιχτές και κλειστές στροφές

• Ιδανικές γραμμές για γρήγορη και ξεκούραστη οδήγηση

• Επιταχύνσεις σε κάθε είδους έδαφος

• Ανηφόρες και κατηφόρες

• Σωστό φρενάρισμα, θέση σώματος και ιδανική κατανομή πίεσης σε μπροστινό και πίσω φρένο

Β) Πρακτική εξάσκηση:

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου έγινε η πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων με χρήση κώνων και τεχνικών εμποδίων, όπου η θεωρητική γνώση έγινε πράξη υπό την επίβλεψη των έμπειρων εκπαιδευτών.


Γ) Εφαρμογή:

Μετά την ανάλυση και την πρακτική εξάσκηση, έγινε εφαρμογή όλων όσων διδάχτηκαν σε πραγματική enduro διαδρομή στην περιοχή του Λαυρίου.

Ανάμεσα στις τρείς ενότητες οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τον καφέ τους, άλλα και το μεσημεριανό γεύμα τους σε ένα υπέροχο χώρο.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας και κυρίως τον Τάκη Μανιάτη για τις γνώσεις που μας προσέφερε σε ένα άριστα οργανωμένο σεμινάριο και χώρο.

Το dirtbike.gr και η Σχολή ασφαλούς οδήγησης Ride It θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την σωστή μετάδοση γνώσεων πάνω στο endurο διοργανώνοντας και άλλα σεμινάρια, τόσο του ίδιου επιπέδου (level1), όσο και πιο προχωρημένου (level 2). Για αυτό μείνετε συντονισμένοι.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...