Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεργασία PSA Group και General Motors σε νέα πλατφόρμα

Συνεργασία έχουμε για το PSA Group και την General Motors στη δημιυργία μιας νέας πλατφόρμας στην οποία θα βασιστούν τα λιλιπούτεια μοντέλα των δύο ομίλων όπως τα Opel Agila, Citroen C1 και Peugeot 107. Μάλιστα εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν τουλάχιστον...
4 κοινές πλατφόρμες με βάση τα ανακοινωθέντα των δύο ομίλων.

Πρόκειται, σύμφωνα με το ανακοινωθέν για μία... «αναβαθμισμένη, χαμηλών CO2 εκπομπών, μικρών οχημάτων πλατφόρμα που θα αξιοποιηθεί από την επόμενη γενιά οχημάτων των Opel και PSA, στην Ευρώπη και άλλες περιοχές».

Παρά την εμπορική επιτυχία των προαναφερθέντων μοντέλων τόσο αυτό της Peugeot όσο και της Citroen, είναι σχετικά παλιάς τεχνολογίας με δεδομένου ότι πρωτοπαρουσιάστηκαν το 2005. Θέμα υπάρχει και με τους εκπεμπόμενους ρύπους με δεδομένο ότι ορισμένα μηχανική σύνολα εκπέμπουν περισσότερα από 100 γρ. διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο.

Από την άλλη, η GM πρόκειται να αντικαταστήσει το Opel Agila που ουσιαστικά πρόκειται για ένα «αντίγραφο» του Suzuki Splash του 2008.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...