Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ''Nioras Racing Team'' συμμετέχει στο χωμάτινο σκέλος του ΄΄11ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις΄΄

Η ''Nioras Racing Team'' συμμετέχει στο χωμάτινο σκέλος του ΄΄11ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις΄΄

Η ''Nioras Racing Team'' συμμετέχει με τα χρώματα του ΄΄Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας΄΄ και στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ράλλυ 2012, στον τελευταίο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2012, το χωμάτινο σκέλος του ΄΄11ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις΄΄.
Το χωμάτινο σκέλος του ΄΄11ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις΄΄ που θα διεξαχθεί την...
Κυριακή 4 Νοεμβρίου, αποτελεί παράλληλα και την αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χώματος περιλαμβάνοντας τρείς επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές, ΄΄Καρυά΄΄ - ΄΄Ελάτεια΄΄ – ΄΄Τιθορέα΄΄ συνολικού μήκους 86 χλμ.

Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Γρηγόρης Νιώρας και Κώστας Κακκαλής με το γνωστό Subaru Impreza N12 στα χρώματα του ΄΄Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισιάς΄΄, έχοντας μία νίκη και τρείς δεύτερες θέσεις στο φετινό Πρωτάθλημα, έχουν τις περισσότερες ελπίδες να στεφθούν ΄΄Πρωταθλητές του 2012΄΄, τερματίζοντας σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του αγώνα.


Οι Νιώρας – Κακκαλής συμμετέχοντας φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, κατέκτησαν την Πρώτη θέση ανάμεσα στα Ελληνικά πληρώματα στο Ράλλυ Ακρόπολις -στο σύνολο του αγώνα-, (πετυχαίνοντας μία πρώτη και μία δεύτερη θέση στις δύο ξεχωριστές βαθμολογικά ημέρες του εθνικού μας αγώνα), ενώ στη συνέχεια συμμετέχοντας στο Ράλλυ Ελάτειας και στο Ράλλυ Κορίνθου ανέβηκαν για δύο ακόμα φορές στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και παράλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την προσπάθεια της ''Nioras Racing Team'' στηρίζουν το ΄΄Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας΄΄ (www.ikteokifisias.gr) , η εταιρία ΄΄Λιακάκος Α.Ε.Β.Ε. Ψυκτικά Μηχανήματα και Ανταλλακτικά ΄΄ (www.liakakos.gr ), η Υδρόγειος Ασφαλιστική (www.ydrogios.gr), η ΄΄Attica Motors Service΄΄ και ΄΄RAPATAS Body Works΄΄.


Η ''Nioras Racing Team'' καλεί όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να βρεθούν στις ειδικές διαδρομές του ΄΄11ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις΄΄ για να απολαύσουν από κοντά τα ελληνικά και ξένα πληρώματα να οδηγούν στο όριο τα υπέροχα ιστορικά τους οχήματα, καθώς και τις καυτές μάχες που θα δοθούν την Κυριακή, μεταξύ των διεκδικητών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2012.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...