Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τέλος στο θέμα τίτλου του Φέτελ


Η Ferrari δεν θα κυνηγήσει την υπόθεση "αντικανονικό προσπέρασμα Φέτελ", ενώ η Red Bull εξέφρασε την...
ικανοποίηση της για την ολοκλήρωση του θέματος.

"Ήμασταν υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε αυτό το θέμα μόλις το συμβάν εμφανίστηκε στο ίντερνετ. Δεχόμαστε την απάντηση της FIA και θεωρούμε πως το θέμα τελείωσε", αναφέρει η ανακοίνωση της Ferrari σχετικά με το προσπέρασμα του Σεμπάστιαν Φέτελ στον Ζαν-Έρικ Βερν στον 4ο γύρο του Grand Prix Βραζιλίας.

Το προσπέρασμα ήταν καθαρό και νόμιμο βάσει των κανονισμών, απλά σύμφωνα με τη Ferrari "λάβαμε δεκάδες χιλιάδες μηνύματα από ολόκληρο τον κόσμο για αυτό το θέμα και κρίναμε επιβεβλημένο να πάμε το θέμα πιο μακριά, ζητώντας από την ομοσπονδία να κοιτάξει το θέμα, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει μια σκιά στα μάτια των φαν της Φόρμουλα 1 και όχι μόνο των οπαδών της Ferrari".

H Ferrari είχε στείλει γράμμα στη FIA, ζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες σε ένα θέμα που είχαν αναπαραγάγει τα ισπανικά και τα ιταλικά ΜΜΕ.

Δικαιωμένη αισθάνεται και η Red Bull Racing, οι άνθρωποι της παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης. Η ομάδα προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης, λέγοντας "είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά όχι έκπληκτοι, πως η FIA επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα σχετικά με το Grand Prix Βραζιλίας. Είμαστε υπερήφανοι για το εκπληκτικό επίτευγμα του Σεμπάστιαν και τον τρίτο ιστορικό τίτλο του, η κατάκτηση του οποίου τον χρίζει ως τον νεαρότερο παγκόσμιο πρωταθλητή".
Πηγή:sport24.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...