Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

5oς Αγώνας Enduro Κυπέλου Βορείου Ελλάδος την Κυριακή 18 Νοεμβρίου

5oς Αγώνας Enduro Κυπέλου Βορείου Ελλάδος

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Το αθλητικό σωματείο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσ/νίκης (Μ.Ο.Θ.)με αριθμό αναγνώρισης 5992 /15/4/03 και κωδικό Φ.Μ.05 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ,και μέλος της ΑΜΟΤΟΕ μοναδικής αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας 8520 / 21/3/2011 με απόφαση του γενικού γραμματέα κ Μπιτσαξή Παναγιώτη στα πλαίσια του Κυπέλλου Enduro ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. διοργανώνει το «5Ο αγώνα ENDURO »

Ο Αγώνας διοργανώνεται σύμφωνα με:


-τον αθλητικό νόμο 2725/99 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του

-τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-τον γενικό κανονισμό αγώνων Enduro της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.

-τον τεχνικό κανονισμό αγώνων Enduro της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.

-τον παρόντα ειδικό κανονισμό

Α) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 στην περιοχή Γερακαρού Θεσσαλονίκης με πρόσβαση από το Παλαιό δρόμο Θεσσαλονίκης Καβάλας πριν το χωριό δεξιά και παράλληλα προς το ρέμα στα 500 μέτρα .Ο αγώνας θα έχει διάρκεια 4 ώρες περίπου 124 χλμ σε κυκλική διαδρομή 26 χλμ. συν την ειδική χρονομετρημένη διαδρομή 5 χλμ .

Β) ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν οι κάτοχοι αθλητικού δελτίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. που είναι σε ισχύ για το 2012. Η συμμετοχή στον αγώνα κοστίζει 50 ευρώ και οι εκπρόθεσμες συμμετοχές +10 ευρώ (Κατηγορία ΕJunior 5 ευρώ). Οι εγγραφές γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. από Δευτέρα 12-11-2-12 εως Παρασκευή 16-11-2012.

Γ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:

Ε1 – Μοτοσικλέτες δίχρονες έως 144cc και τετράχρονες έως 250cc

E2 – Μοτοσικλέτες δίχρονες από 175 c έως 250cc και τετράχρονες από 251cc έως 450cc

E3 – Μοτοσικλέτες δίχρονες από 251cc και άνω και τετράχρονες από 451cc και άνω

ΕC champion – αθλητές που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro ή Μοτο cross .

ES veteran – αθλητές 40 ετών και ανω με ανεξαρτήτου κυβισμού μοτοσικλέτες .

ΕJunior- αθλητές ηλικίας 16-18 με μοτοσυκλέτες εντούρο ή μοτοκρός.

ΦΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κατηγορία Ε1 μαύρο φόντο λευκό νούμερο

Κατηγορία Ε2 κόκκινο φόντο λευκό νούμερο

Κατηγορία Ε3 κίτρινο φόντο μαύρο νούμερο

Κατηγορία ΕS μπλε φόντο λευκό νούμερο με αρχικό νούμερο το 5

Κατηγορία EC τα φόντα και τα νούμερα που έχουν στο Π.Π.Ε. 2012 με αρχικό νούμερο το 4

Κατηγορία EJunior με τριψήφιο νούμερο που αρχίζει με το 6

Παρατηρήσεις

Α) Όλοι οι αθλητές που συμμετέχουν στο αγώνα πρέπει είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης μοτοσυκλέτας και να φέρουν μαζί τους τα πρωτότυπα, άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια (ΕJunior εξαιρείται).

Β) Οι μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα συμμετέχουν οι αθλητές στον αγώνα θα πρέπει να είναι σύμφωνες με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( η ΕJunior εξαιρείται).

Γ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει στον χώρο του αγώνα το πρωί της Κυριακής 18/11/2012 από τις 8.00 μέχρι τις 9.30 ενημέρωση αθλητών στις 9.45 και η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 10.00

Δ)ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

Η τελετή απονομής θα γίνει στην στο χώρο της Αφετηρίας του αγώνα μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων. τα έπαθλα που θα δοθούν είναι:

1ος - 2ος - 3ος κάθε κατηγορίας κύπελλο

4ος - 5ος - 6ος κάθε κατηγορίας μετάλλιο

Ε) ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος οργάνωσης : Πασχαλίδης Μανόλης

Πρόεδρος αγωνοδικών : Κανίδης Χαρίτων

Αλυτάρχης : Τρυφωνίδης Ερωτόκριτος

Βοηθός αλυτάρχη : Χουσιωνης Κωσταντίνος

Γραμματεία Αγώνα: Πεντίδου Κατερίνα

Τεχνικός Έφορος: Σαμολαδάς Χρήστος

Έφορος διαδρομής : Κουλουκάτσης Βασίλης

Έφορος αποτελεσμάτων: ΛΑΜΣ

Ιατρός αγώνα: Ιατρική Ομάδα Intersalonika

Ο μοτοσυκλετιστικός όμιλος Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του 5ου αγώνα enduro του κυπέλου Β. Ελλάδος 2012 που διοργανώνει στις 18/11/2012 επιδοτεί τους αθλητές του σύμφωνα με τον παρακάτω τρόπο:

Α) Όλοι οι αθλητές του Μ.Ο.θ. που έχουν συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες του κυπέλου enduro Β. Ελλάδος 2012 με ολόκληρο το ποσό της συμμετοχής του αγώνα (50 ευρώ).

Β) Όλοι οι ενεργοί αθλητές του Μ.Ο.Θ θα καταβάλουν αντί του ποσού των 50 ευρώ μόνο το ποσό των 35 ευρώ (υποχρεωτική ασφάλιση ΑΜΟΤΟΕ).

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ A.Σ. | ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 7
www.moth.gr | info@moth.gr | τηλ 2310-208 240 | fax 2310 764112


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...