Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

33o Ράλλυ Παλάδιο: Αποτελέσματα

Το δικό τους ιδιαίτερο ρόλο έπαιξαν οι καιρικές συνθήκες στο 33ο Ράλλυ Παλάδιο που διοργάνωσε η Start Line με κέντρο τη Νέα Πέραμο. Οι εναλλαγές στον καιρό και κυρίως η βροχή ταλαιπώρησαν πνευματικά οδηγούς και συνοδηγούς και η διαδικασία επιλογής ελαστικών έγινε μια μεγάλη σπαζοκεφαλιά. Νικητές ήταν οι...
Ξενοφώντας Νικολόπουλος – Αλέξανδρος Τσιάπας με Mitsubishi EVO VI τους οποίους ακολούθησαν οι Νίκος Ζάχος – Ηλίας Παναγιωτούνης με ίδιο αυτοκίνητο. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Στέφανος Καμιτσάκης – Σπύρος Μπαρδάκης με Mitsubishi EVO IX που ήταν και νικητές στην κλάση Ν4.

Στην F2 και την Α6 η νίκη πήγε στους Βασίλη Ζάχο – Βαγγέλη Ασπρόμουγκο με το Citroen C2R2 οι οποίοι άφησαν στη δεύτερη θέση τους νικητές της Α7 Γιάννη Χεκιμιάν – Κώστα Κακαλή με Honda Civic Type-R . Στην Ομάδα Ε νικητές ήταν οι Διονύσης Τροβάς – Ελένη Μαλακτάρη με BMW M3, ενώ στην ΕΕ10 η νίκη πήγε στους Δημήτρη Δούφα – Αντώνη Μαλτέζο με Citroen AX. Στην Α5 επικράτησαν οι Γιάννης Συλλάς – Ανδρέας Βίγκος με Peugeot 106, ενώ στην Ν2 με εξαιρετική επίδοση αφού βρέθηκαν στην 13η θέση της γενικής, νικητές αναδείχθηκαν οι Σωτήρης Κυριαζής – Σπύρος Χατζηπαναγιώτου με Citroen Saxo VTS.

Στα Ιστορικά και τις κατηγορίες 1 και 2 νικητές ήταν οι Ανδρέας Καροτσιέρης - Παναγιώτης Κατάρας με Porsche 911 Carrera, ενώ στις κατηγορίες 3 και 4 η νίκη πήγε στους Λευτέρη Μανδρούκα - Νίκο Τσάδαρη με Porsche Carrera RSR. 







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...