Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντικαταστήστε το φίλτρο καμπίνας

Με το πέρασμα του χρόνου το φίλτρο καθαρισμού αέρα γίνεται λιγότερο αποτελεσματικό λόγω της σκόνης και των ρύπων που συσσωρεύονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να αντικαθίσταται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα βέβαια και με το πόσο «επιβαρημένο» είναι το περιβάλλον στο οποίο ο κάθε πελάτης κινείται.

Η μη αλλαγή ενός «βρώμικου» φίλτρου θα έχει σαν αποτέλεσμα...
η ποιότητα του αέρα μέσα στην καμπίνα επιβατών να γίνεται σταδιακά όλο και πιο ανθυγιεινή. Η κακή ποιότητα του αέρα μπορεί επίσης με τον καιρό να μειώσει την απόδοση του κλιματιστικού, προκαλώντας δυσφορία στην αναπνοή κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες κυρίως λόγω της υγρασίας που συσσωρεύεται στα τζάμια ή ακόμα και να επιβαρύνει δυσάρεστα άτομα που υποφέρουν από άσθμα ή αναπνευστικές αλλεργίες.

Όπως σας έχουμε τονίσει και σε προηγούμενη επικοινωνία μας, ο καθαρισμός φίλτρων με πεπιεσμένο αέρα, θέτει αφενός μεν σε κίνδυνο τόσο τους τεχνικούς όσο και όσους βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο, αφετέρου δε καταστρέφει τη δομή και επομένως την απόδοση του φίλτρου. Επομένως, δεν συνίσταται σε καμία περίπτωση ο καθαρισμός των φίλτρων αέρα στα συνεργεία

Όταν τα φίλτρα φθαρούν, προβείτε σε άμεση αντικατάστασή τους.

Οι 4 παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή φίλτρων καθαρισμού αέρα καμπίνας είναι:

1. Πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης
2. Ηλικία αυτοκινήτου
3. Μοντέλο αυτοκινήτου
4. Τρόπος ζωής πελάτη

Τύποι φίλτρων καθαρισμού αέρα καμπίνας

Στη γκάμα των εταιριων διατίθονται 3 τύποι φίλτρων καμπίνας που ταιριάζουν στα περισσότερα μοντέλα , και είναι οι ακόλουθοι:
  • Εναλλακτικό φίλτρο
  • Απλό φίλτρο
  • Ενισχυμένο φίλτρο (Φίλτρο γύρης / ενεργού άνθρακα )

Κρίνουμε σκόπιμο να γνωρίζετε τα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε τύπου από τα παραπάνω φίλτρα, έτσι ώστε να είστε σε θέση να επιλέξετε και να προτείνετε αυτό που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας

Εναλλακτικό φίλτρο

Τα εναλλακτικά φίλτρα καθαρισμού αέρα καμπίνας πληρούν τις βασικές προδιαγραφές των φίλτρων καμπίνας και ανήκουν στην κατηγορία του πρώτου εξοπλισμού

Απλό φίλτρο καμπίνας

Το απλό φίλτρο καθαρισμού αέρα καμπίνας είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα ειδικών προδιαγραφών, το οποίο συγκρατεί τους περισσότερους ατμοσφαιρικούς ρύπους όπως σκόνη, αιθάλη, μόλυβδο, θειικό οξύ και στερεά κατάλοιπα από εξατμίσεις οχημάτων. Το φίλτρο αυτό είναι τόσο αποτελεσματικό που συγκρατεί σωματίδια σκόνης που είναι μικρότερα από το ένα δέκατο ενός micron, εξασφαλίζοντας πιο ασφαλές και πιο ευχάριστο περιβάλλον στην καμπίνας επιβατών.

Ανάλογα με την περιοδική συντήρηση του οχήματος, τον τρόπο χρήσης και την ιδιοσυγκρασία του εκάστοτε πελάτη μπορείτε, όπως σας υποδεικνύουμε και παρακάτω, να προτείνετε το απλό φίλτρο καμπίνας.

Ενισχυμένο φίλτρο καμπίνας (φίλτρο ενεργού άνθρακα)

Το ενισχυμένο φίλτρο καθαρισμού αέρα καμπίνας είναι και αυτό σαν το απλό φίλτρο, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα ειδικών προδιαγραφών στο οποίο όμως έχει επιπλέον προστεθεί ένα στρώμα ενεργού άνθρακα.

Το υφασμάτινο μέρος λειτουργεί όπως και το απλό φίλτρο, αλλά συγκρατεί, λόγω του ενεργού άνθρακα, έως και 25% περισσότερους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Επιπλέον σε αυτό, το στρώμα ενεργού άνθρακα απορροφά μέρος των καυσαερίων που υπάρχουν στη ατμόσφαιρα, τα οποία συχνά προκαλούν ερεθισμό των ρινικών διόδων, μειώνοντας έτσι σημαντικά τις βλαβερές ουσίες και τις άσχημες οσμές εντός της καμπίνας των επιβατών.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...