Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αναρρίχησης στην Κάλυμνο με χορηγία της Jeep

Το πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Αναρρίχησης θα πραγματοποιηθεί στην Κάλυμνο από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου με διοργανώτρια την Αμερικανική εταιρεία «The North Face» - κορυφαίο κατασκευαστή αυθεντικών και τεχνικά προηγμένων outdoor προϊόντων – και πρωταγωνίστρια την Jeep με μοναδική παράδοση στις εκτός δρόμου ικανότητες της, στον ρόλο του κύριου χορηγού.

Η χορηγία του Φεστιβάλ είναι ένα ακόμα βήμα στη κοινή πορεία που έχουν χαράξει οι εταιρείες Jeep® και North Face® μέσω της...
συμμετοχής τους σε διεθνείς εκδηλώσεις τέτοιου τύπου. Η βάση αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και στηρίζεται στις κοινές αξίες της περιπέτειας, του πάθους και της ελευθερίας.

Στο φεστιβάλ θα λάβουν μέρος διακεκριμένοι αναρριχητές παγκοσμίως περιλαμβανομένου του Hervé Barmasse ο οποίος είναι και πρεσβευτής της Jeep®. Ανοιχτή σε αθλητές όλων των επιπέδων, η μεγάλης προβολής εκδήλωση αποτελείται από τρία σκέλη: “OPEN Marathon”, “BIG Marathon” και “PROject contest”.

Με αφορμή το Φεστιβάλ, η νέα υπηρεσία Jeep® Travel η οποία φιλοξενείται στο site www.Jeep-People.com έκανε το ντεμπούτο της, ακολουθώντας το ταξίδι ενός Wrangler Mountain που ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου από το Μπέργκαμο της Ιταλίας για να φτάσει στις 22 Σεπτεμβρίου στην Κάλυμνο. Πρόκειται για μια καινοτόμα πλατφόρμα στην οποία οι φανατικοί οπαδοί της Jeep μπορούν να μοιράζονται τις περιπετειώδεις εμπειρίες τους αναρτώντας φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα και ακριβή θέση μέσω GPS στίγματος. Διαθέσιμη στην αγγλική, ιταλική και σύντομα γαλλική, ισπανική και γερμανική γλώσσα, η νέα αυτή υπηρεσία είναι προσβάσιμη είτε άμεσα μέσω του site www.jeep-travel.com είτε μέσω του επίσημου site της μάρκας, www.jeep-people.com.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...