Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μια πιο "πράσινη" Ferrari!


Την οικολογική της ευαισθησία δείχνει ο γνωστός οίκος αυτοκινήτων, παρουσιάζοντας ένα οικολογικό «πράσινο» μοντέλο, που αποτελεί αναφορά για τα μελλοντικά αυτοκίνητα.

Πρόκειται για ένα υβριδικό μοντέλο, που...
θα αντικαταστήσει την Ferrari Enzo και που η γνωστή ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε πριν λίγες ημέρες. Στόχος της «σκουντερία» είναι η παραγωγή ενός σπορ μοντέλου υψηλών επιδόσεων και χαμηλών εκπομπών αερίων, κάτι που συμβάλλει στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Το υβριδικό μοντέλο της Ferrari V12 HY-KERS παρουσιάσθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου. Η νέα F599-HY-KERS, όπως είναι το όνομα της, συνδυάζει ένα 12κύλινδρο μοτέρ, με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Το μοντέλο έχει δανειστεί την τεχνολογία Kinetic Energy Recovery System (KERS) από το αγωνιστικό μοντέλο της Formula 1, η οποία συλλέγει ενέργεια κατά την πέδηση και την αποθηκεύει μέχρι να χρειαστεί εκ νέου στην επιτάχυνση.

Το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη από την άλλη πλευρά επιτρέπει πιο ομαλή επιτάχυνση, ενώ η Ferrari ισχυρίζεται πως το μοντέλο κάνει 0-100 χλμ σε 3 δευτερόλεπτα και ότι η συνολική ιπποδύναμη του κινητήρα εσωτερικής καύσης και των ηλεκτρικών μοτέρ ανέρχεται στα 900 άλογα. Ακόμη, το σύστημα υπόσχεται να μειώσει τις εκπομπές ρύπων κατά 40% στο μεικτό κύκλο.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...