Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Και τρίτος Ιταλός στην κόκκινη «ρώσικη ρουλέτα»

Ο Andrea Dovizioso υπογράφει διετές συμβόλαιο με τη Ducati.

Τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι ο Andrea Dovizioso έχει ήδη αποφασίσει να δεχτεί την...
«πρόκληση» των κόκκινων και να αντικαταστήσει το Valentino Rossi στη Ducati για τις δύο επόμενες σαιζόν. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει κατά τη διάρκεια του αμερικάνικου GP στην Ινδιανάπολη, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Για να υπογράψει, ο Dovi έχει ζητήσει διαβεβαιώσεις πως η Αudi σκοπεύει πραγματικά να επιφέρει κάποιες σημαντικές (ριζοσπαστικές;) και αναγκαίες αλλαγές, όσον αφορά στη νοοτροπία και στη διαδικασία της εξέλιξης της μοτοσυκλέτας.

Θυμίζουμε ότι η προβληματική λειτουργία της Ducati στον τομέα αυτό, και η εγωπαθής νοοτροπία της, μετράει ήδη δύο μεγάλα ιταλικά ονόματα ως «θύματα». Το Marco Melandri και το Valentino Rossi.

Παρότι ο Dovizioso δεν έχει φτιάξει όνομα ως «μάγος» εξελικτής, στην πραγματικότητα η γνώμη του ήταν πολλές φορές κρίσιμη στη βελτίωση της RC212V, ακόμα και όταν η Honda είχε μάτια μόνον για τους Dani Pedrosa και Casey Stoner.

Πώς όμως κατέληξε ο Dovizioso στο ραντάρ της Ducati, ειδικά όταν πριν 2 μήνες η εταιρεία είχε προσεγγίσει τον αρχι-ανταγωνιστή του φέτος, τον Cal Crutchlow;


Αυτό που κυκλοφορεί είναι πως στην απόφαση αυτή έσπρωξε τη Ducati ο Vittoriano Guareschi, που ήθελε έναν ακόμα βετεράνο των MotoGP που εκτός από Ιταλός να είναι όχι μόνο γρήγορος αλλά και έμπειρος, μεθοδικός και σταθερός στην απόδοσή του, που σπάνια κάνει λάθη και κυρίως που δεν θα διαμαρτύρεται δημοσίως ότι η GP12 είναι ψιλοάχρηστη.

Επίσης φαίνεται πως η τεχνική ομάδα του Stoner -που του χρόνου μένει χωρίς δουλειά-, συζητά να επιστρέψει στη Ducati, τώρα που φεύγει η ομάδα του Rossi. Οι μηχανικοί του Stoner θα είναι μεγάλο ατού για το Dovizioso, γιατί έχουν ζήσει από την αρχή την εξέλιξη των Desmosedici.

Αν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να σετάρουν τη δύσκολη GP12, αυτοί είναι οι μηχανικοί του Stoner, με τους οποίους στο κάτω-κάτω πήρε και πρωτάθλημα το 2007.

Ο Andrea γνωρίζει ότι δεν μπορεί να κερδίσει αγώνες με τη Ducati στο επίπεδο που βρίσκεται, αλλά θα έχει σαν κίνητρο και έναν άλλο στόχο, όχι και τόσο δύσκολο. Να τα πάει καλύτερα με την GP12 από ό,τι τα πήγε αυτά τα δύο γκρίζα χρόνια ο Valentino Rossi...
Πηγή: Newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...