Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

888 RIDING SCHOOL ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Την εβδομάδα από 8 έως και 11 Οκτωβρίου η RACINGTEAM888 θα βρίσκεται στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών για να πραγματοποιήσει μαθήματα χειρισμού μοτοσυκλέτας.
Κάθε ημέρα της εβδομάδος θα γίνονται μαθήματα σε αναβάτες που θα δηλώσουν έγκαιρα την επιθυμία μέσω email προς την ομάδα μας. Επίσης θα μπορούν να συμμετέχουν και αναβάτες που θα βρίσκονται στο αυτοκινητοδρόμιο εκείνες τις ημέρες για προπόνηση.
Προτεραιότητα για την παρακολούθηση των μαθημάτων της σχολής θα έχουν οι αναβάτες που θα δηλώσουν...
από πριν τη συμμετοχή τους μέσο email μιας και ο αριθμός τον εκπαιδευόμενων ανά ημέρα θα περιοριστεί στους επτά(7) ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να ασχοληθούμε ξεχωριστά με τον κάθε συμμετέχοντα και τις ανάγκες του.
Τα επίπεδα εκπαίδευσης θα είναι τριών βαθμίδων και θα ξεκινάνε τα θεωρητικά αλλά και τα πρακτικά μαθήματα από αναβάτες με μηδενική εμπειρία εντός ή εκτός πίστας και θα φτάνουν μέχρι αρκετά πεπειραμένους που θα θέλουν να βελτιώσουν το γυρολόγιο τους.
Το σχολείο θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των ημερών ελεύθερων προπονήσεων του αυτοκινητοδρομίου Σερρών.

Παροχές σχολείου :
  • Το σχολείο θα αποτελείται από πέντε εικοσάλεπτα θεωρητικής και έξι εικοσάλεπτα πρακτικής εξάσκησης εντός πίστας με διαφορετική θεματολογία ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
  • Βιντεοσκόπηση της δράσης του κάθε μαθητή εντός πίστας.
  • Αναμνηστική μπλούζα της σχολής
  • Βεβαίωση παρακολούθησης του σχολείου

Το κόστος του σχολείου είναι 130 ευρώ και μέσα σε αυτά τα χρήματα συμπεριλαμβάνετε η χρήση της πίστας και η παρακολούθηση του σχολείου.

Για να παρακολουθήσει κάποιος τα μαθήματα θα πρέπει να έχει πλήρη δερμάτινο εξοπλισμό και η μοτοσυκλέτα του να είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση.

Αιτήσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές μέχρι και 20 Αυγούστου ή μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετοχών.
Για να σας αποστείλουμε τη φόρμα συμμετοχής στείλτε μας email στο
info@racingteam888.gr
για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 6983509178.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...