Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Trial 4x4 στο Ρέθυμνο: Επιτυχημένη πρεμιέρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για το Κύπελλο Οδηγών Trial 4x4 Κρήτης, την Κυριακή 4 Μαρτίου το πρωί στο Ρέθυμνο. Για άλλη μία φορά οι άνθρωποι του Μηχανοκίνητου Αθλητικού Ρεθεμνιώτικου Συλλόγου (Μ.Α.Ρ.Σ.), έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό οργανώνοντας ένα, σε όλα του, άψογο αγώνα.

Ο κόσμος έδωσε και πάλι βροντερό παρόν, κατακλύζοντας από το πρωί την πίστα στα Τρία Μοναστήρια, αφού είχαν και σύμμαχο τον καλό καιρό. Παρόλο που οι συμμετοχές ήταν μόλις...
δεκατέσσερις, ο όμορφος σχεδιασμός των διαδρομών, σε συνδυασμό με το ανεβασμένο επίπεδο των συμμετεχόντων, πρόσφεραν ένα πλούσιο θέαμα.

Στην κατηγορία Κ1 επικράτησε ο Κώστας Βουλουμπασάκης με Daihatsu Rocky, ακολούθησε ο Κανάκης Καροφυλάκης με Suzuki Samurai και 3ος ήταν ο Αλέξης Κισσανδράκης με Suzuki Vitara. Στην Κ2 τους λιγότερους βαθμούς ποινής συγκέντρωσε ο Νεκτάριος Χανταμπάκης με Suzuki Samurai, 2ος ήταν ο Νίκος Παλιεράκης με Toyota Hilux και 3ος ο Γιώργος Κοκκίνης με Jeep Wrangler. Η κατηγορία Κ3 δυστυχώς δεν συγκέντρωσε συμμετοχές και δεν πραγματοποιήθηκε. Παρόλα αυτά το παρόν έδωσαν οι Γιώργος Διαμαντής και Μιχάλης Μαυράκης με τα “θηρία” τους και χωρίς το άγχος του συναγωνισμού πρόσφεραν πλούσιο θέαμα.

Σημαντικό ρόλο στην διεξαγωγή του αγώνα έπαιξαν οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου που ήταν παρόν, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περίπτωση ανάγκης, επίσης η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ Ρεθύμνου, καθώς και η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...