Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To Tiguan Club Hellas στο Volkswagen Driving Academy

Το Tiguan Club Hellas, βρέθηκε στις αρχές Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο του Ελληνικού, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από τη Kosmocar S.A., προκειμένου να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει ενεργά στο Volkswagen Driving Academy μια πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα καινοτόμου εκπαίδευσης που προάγει την αξία της σωστής αυτοκινητικής κουλτούρας που πρέπει να έχει ένας οδηγός στην καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου του. Κεντρικοί πυλώνες αυτής της κουλτούρας αποτελούν η ασφαλής οδήγηση αλλά και η οικονομική & περιβαλλοντική διάσταση της.
Εκεί τα μέλη του Tiguan Club Hellas είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να πραγματοποιήσουν τις ασκήσεις τους με το νέο Beetle της VW και πιο συγκεκριμένα:

• Ασφάλεια στη θεωρία
• Φρενάρισμα Πανικού και αλλαγής πορείας
• Διατήρηση ελέγχου πορείας
• Διαδρομή Eco course
• Ασφάλεια στη θεωρία
• Εconomy Driving θεωρία
• Πραγματοποίηση ασκήσεων Πρακτική εξάσκηση
• Δυναμική Διαδρομή
• Διαδρομή Economy Driving

Με το τέλος του σεμιναρίου, κάθε συμμετέχοντας έλαβε μεταξύ άλλων Πιστοποιητικό παρακολούθησης. To Volkswagen Driving Academy παρέχεται αποκλειστικά μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Volkswagen.

Βίντεο σχετικά με την εκπαίδευση εδώ:


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστοτόπο www.clubtiguan.gr!!


 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...