Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Renault στη Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης

Την 82η Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης επέλεξε η Renault για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ZOE, του πρώτου προσιτού αυτοκινήτου για καθημερινή χρήση. Το μοντέλο που έχει σχεδιαστεί από το μηδέν σαν ηλεκτρικό όχημα, ενσωματώνει τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες της αυτοκινητοβιομηχανίας, μεταξύ αυτών και πάνω από έξι παγκόσμιες πρωτιές που έχουν εξελιχθεί με στόχο τη φιλικότητα προς το χρήστη, την αυτονομία, και τις δυνατότητες σύνδεσης.

Το ZOE ακολουθεί τα ίχνη του πραγματικά άνετου...
Fluence sedan, του επαγγελματικού Kangoo Z.E.(και τα δύο παρουσιάστηκαν το 2011), και του πρωτοποριακού αυτοκινήτου πόλης Twizy, συμβάλλοντας και αυτό με τη σειρά του στην υλοποίηση του στόχου της εταιρείας να καταστήσει την αυτοκίνηση ‘μηδενικών εκπομπών’ πραγματικότητα για όλους τους οδηγούς – μια από τις δεσμεύσεις του 'Drive the Change' που είναι και το σλόγκαν της Renault.

Με το πλάνο 'Renault 2016 – Drive the Change', χάρη και στην διαρκώς αυξανόμενη γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων, με την ταυτόχρονη προσπάθεια στη βελτίωση των κινητήρων εσωτερικής καύσης, η Renault έχει δεσμευτεί να συμβάλλει στον περιορισμό των συνολικών εκπομπών άνθρακα, κατά 10% μέχρι το 2013, και κατά ακόμα ένα 10% μεταξύ των ετών 2013 και 2016. Τα αποτελέσματα αυτής της στρατηγικής αρχίζουν ήδη να είναι ορατά.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, η Renault επέλεξε τη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης για να παρουσιάσει τα τελευταία επιτεύγματα της στρατηγικής των κινητήρων της.

Στη γκάμα των γνωστών πλέον κινητήρων Energy έρχονται να προστεθούν και δύο νέοι κινητήρες εσωτερικής καύσης: ο κινητήρας βενζίνης Energy TCe 90 και ο diesel Energy dCi 90. Όλοι οι κινητήρες της σειράς Renault Energy ενσωματώνουν πληθώρα καινοτομιών που έχουν σαν στόχο τις επιδόσεις, την ταυτόχρονη μείωση της κατανάλωσης, και τον περιορισμό των εκπομπών του CO2.

Εξάλλου, στις εκδόσεις Mégane Collection του 2012, που αποτελούν και την επιτομή της φιλοσοφίας του ‘quality drive’ της Renault, περιλαμβάνονται 3 νέοι κινητήρες οι οποίοι συνδυάζουν την οδηγική ευχαρίστηση, την οικονομία καυσίμου, και την υποδειγματική αξιοπιστία. Το συγκεκριμένο μοντέλο ενσωματώνει όλη την εμπειρία και τεχνογνωσία του ομίλου Renault στην αναζήτηση της ποιότητας, από το design, μέχρι και την πώληση του κάθε αυτοκινήτου.

Και τέλος, μετά από το αρχικό στάδιο της εξέλιξης τεσσάρων πρωτοτύπων, η Renault είναι πια σε θέση να παρουσιάσει στις εκθέσεις της, τη νέα στρατηγική στο σχεδιασμό των αυτοκινήτων της. Είναι γεγονός ότι τα νέα Twingo και ZOE είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της νέας αισθητικής ταυτότητας του εμπρός τμήματος των μοντέλων της μάρκας, ενώ δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε και το Twizy, το οποίο ‘είναι μία κατηγορία από μόνο του’…

“Το ZOE θα είναι η αιχμή του δόρατος στη γκάμα των μοντέλων Renault Z.E. (μηδενικών εκπομπών ρύπων) και το μοντέλο που θα παρουσιαστεί στη Γενεύη θα είναι στην οριστική του μορφή. Πέρα από τις συμπαγείς του διαστάσεις, τον ελκυστικό σχεδιασμό, και την προσιτή του τιμή, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η απόδειξη της τεχνολογικής υπεροχής της Renault στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το ZOE σηματοδοτεί επίσης και την αρχή μιας νέας εποχής στην ηλεκτροκίνηση για όλους, και επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην εξέλιξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Είναι ένα σημαντικό βήμα για τη Renault η οποία έχει να επιδείξει μια ιστορία 110 ετών στην εξέλιξη καινοτομιών και στην ρεαλιστική εφαρμογή τους ως λύσεις για όλο τον κόσμο. Η γκάμα των κινητήρων Energy είναι ακόμα μία απόδειξη της φιλοσοφίας μας, που εκφράζεται με το μότο «καινοτομία για όλους». Η γκάμα αυτών των οκτώ κινητήρων – δύο από αυτούς θα παρουσιαστούν στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης – εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις επιτυχίες της Formula 1 και συνδυάζει τις επιδόσεις, την οδηγική ευχαρίστηση, τη χαμηλή κατανάλωση και τον περιορισμό των εκπομπών του CO2” Carlos Ghosn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Renault.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...