Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Porsche επιλέγει το βραβευμένο ελαστικό Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 για τη νέα της 911

Η Goodyear αναγγέλλει ότι η Porsche έχει επιλέξει το βραβευμένο της ελαστικό Eagle F1 Asymmetric 2 για να αποτελέσει την εργοστασιακή της επιλογή για τη δημοφιλή διάσταση ζάντας 19΄΄ στην νέα Porsche 911 Carrera 2 Αυτό σημαίνει ότι ένα από τα κορυφαία σπορ αυτοκίνητα του κόσμου θα είναι εξοπλισμένο με τα ελαστικά 235/40 ZR 19 (μπροστά) και 285/35 ZR 19 (πίσω) της Goodyear όταν θα παραδίδονται για πρώτη φορά στον αγοραστή τους Το Eagle F1 Asymmetric 2 της Goodyear έλαβε πρόσφατα την κορυφαία θέση σε διαγωνισμό του βρετανικού περιοδικού Auto Express1.

Η επιλογή των κατάλληλων ελαστικών είναι εξαιρετικά σημαντική υπόθεση σε αυτοκίνητα όπως τα 911. Η Porsche υιοθετεί διαμόρφωση πίσω τοποθετημένου...
κινητήρα που προσφέρει σημαντική ροπή, και φυσικά απαιτεί από τα πίσω ελαστικά της να παρέχουν όλη αυτή την ιπποδύναμη των 350 ίππων στο οδόστρωμα, ώστε να διασφαλίζει την πλήρη απόδοση του αυτοκινήτου. Το Eagle F1 Asymmetric 2 της Goodyear έρχεται να ικανοποιήσει πλήρως αυτές τις απαιτήσεις χάρη στα ήδη αναγνωρισμένα χαρακτηριστικά απόδοσης και ποιότητας που διαθέτει.

Η νέα Porsche 911 Carrera 2 δημιουργήθηκε όχι μόνο για να παρέχει εξαίρετες επιδόσεις, αλλά έχει επίσης σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει τις όλο και περισσότερο χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2 που απαιτεί η σύγχρονη νομοθεσία Η τεχνολογία FuelSaving της Goodyear, που ενσωματώνεται στο ελαστικό Eagle F1 Asymmetric 2 θα υποστηρίξει περαιτέρω αυτή την μείωση εκπομπής CO2 Η τεχνολογία αυτή βασίζεται στη μείωση του βάρους του ελαστικού και ενός ποσοστού πυριτίου που ενσωματώνει στη νέα του εξωτερική επιφάνεια, στοιχείο που συμβάλλει στη μειωμένη παραγωγή θερμότητας στο ελαστικό (μειώνοντας έτσι την αντίσταση κύλισης).

Το Eagle F1 Asymmetric 2 υιοθετεί επίσης την πρόσφατη τεχνολογία ActiveBraking Χρησιμοποιώντας ένα καινοτόμο τρισδιάστατο σχέδιο πάνω στο πέλμα του ελαστικού, η επαφή του ελαστικού με το οδόστρωμα αυξάνεται κατακόρυφα κατά το φρενάρισμα.

"Η απόδοση ελέγχου οχήματος και φρεναρίσματος του ελαστικού Eagle F1 Asymmetric 2, που καταδεικνύεται και στα δύο περιοδικά εκτός των άλλων αξιολογήσεων που έχουν γίνει, αποτελεί τον κρίσιμο ίσως παράγοντα για τους απαιτητικούς οδηγούς των σπορ αυτοκινήτων, όπως είναι και η Porsche 911», δηλώνει ο Eduardo Garrido, διευθυντής μάρκετινγκ της Goodyear" "Η κορυφαία τεχνολογία FuelSaving της Goodyear βοηθά τους οδηγούς να μειώσουν σημαντικά τη γενική κατανάλωση καυσίμων τους, ενώ τεχνολογία ActiveBraking αυξάνει την οδική επαφή του οχήματος κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικά πιο μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος, τόσο στο στεγνό όσο και στο υγρό οδόστρωμα" 2. ”

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...