Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1 GP Σεπάνγκ-Μαλαισία: Τα βλέπει διπλά ο Χάμιλτον!

Τη δεύτερη συνεχόμενη πολ ποζίσιον, πανηγύρισε ο Λιούις Χάμιλτον, «γυρίζοντας» πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους πιλότους στο δεύτερο γκραν πρι της σεζόν, στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας. Από τη δεύτερη θέση θα εκκινήσει ο Τζένσον Μπάτον, κάνοντας το 1-2 για τη McLaren. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Την πρώτη του νίκη στη Σεπάνγκ θα διεκδικήσει ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος στη Μαλαισία θα εκκινήσει για 21η φορά από την πρώτη θέση. Ο Βρετανός πιλότος που ήταν...
ταχύτερος στις ελεύθερες δοκιμές, επιβεβαίωσε το ρυθμό του και στις κατατακτήριες, παίρνοντας άνετα την πολ ποζίσιον. Το δεύτερο συνεχόμενο 1-2 έκανε η McLaren.

Η ευχάριστη έκπληξη της Μαλαισία ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ! Ο Γερμανός τρεις φορές νικητής στη Σεπάνγκ θα εκκινήσει από την τρίτη θέση και θα διεκδικήσει το πρώτου βάθρο με το μονοθέσιο της Mercedes, η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Οι πιλότοι που δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό είναι οι εξής: Μαλδονάδο-Σένα (Williams), Μάσα (Ferrari), Ντι Ρέστα-Χούλκενμπεργκ (Force India), Ρικιάρντο (Toro Rosso), Κομπαγιάσι (Sauber).

Αναλυτικά η κατάταξη:
1. Χάμιλτον, McLaren, 1:36.219
2. Μπάτον, McLaren, +0.149
3. Σουμάχερ, Mercedes, +0.172
4. Γουέμπερ, Red Bull, +0.242
5. Ραϊκόνεν, Lotus, +0.415*
6. Φέτελ, Red Bull, +0.439
7. Γκροσεάν, Lotus, +0.439
8. Ρόσμπεργκ, Mercedes, +0.445
9. Αλόνσο, Ferrari, +1.347
10. Πέρες, Sauber, +1.479
11. Μαλδονάδο, Williams
12. Μάσα, Ferrari
13. Σένα, Williams
14. Ντι Ρέστα, Force India
15. Ρικιάρντο,Toro Rosso
16. Χούλκενμπεργκ, Force India
17. Κομπαγιάσι, Sauber
18. Βερνιέ,Toro Rosso
19. Κοβαλάινεν, Caterham
20. Πετρόφ, Caterham
21. Γκλοκ, Marussia
22. Πικ, Marussia
23. Ντε Λα Ρόσα, HRT
24. Καρθικέγιαν, HRT

* Ποινή πέντε θέσεων, λόγω αλλαγής κιβωτίου ταχυτήτων.
[Πηγή: sport-fm.gr]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...