Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BMW NEWS: 116d (turbodiesel) EfficientDynamics Edition

Η νέα BMW 116d EfficientDynamics Edition καθορίζει εντυπωσιακά νέα πρότυπα, επεκτείνοντας περαιτέρω την ηγεσία της τεχνολογίας diesel της BMW στον τομέα της αποδοτικότητας.

Συγκεκριμένα, η BMW 116d EfficientDynamics Edition τροφοδοτείται από ένα 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα...
1.6 λίτρων Twin Power Turbo, που μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, με περαιτέρω βελτιστοποιημένους παράγοντες, όπως η αεροδυναμική αντίσταση. Με τον τρόπο αυτό, είναι σε θέση να παρέχει μέγιστη απόδοση 85 kW/116 bhp σε 4.000rpm, που αναπτύσσουν ροπή 260 Nm μεταξύ 1,750 και 2,500 rpm.

Η νέα έκδοση BMW 116d EfficientDynamics, προσφέρεται αποκλειστικά με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και επιταχύνει σε 10.5 δευτερόλεπτα από μηδέν έως 100 km/h, με μια τελική ταχύτητα 195 km/h. Η μέση κατανάλωση καυσίμων της είναι αδιαμφισβήτητα μικρή, καθώς περιορίζεται στα 3.8 lt/ /100 km, με μόλις 99 g./km εκπομπών CO2, στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών.

Η αισθητά βελτιωμένη άνεση και η μοναδική οδική συμπεριφορά χάρη στην πίσω κίνηση, τους εν σειρά κινητήρες, την άριστη κατανομή βάρους και την προηγμένη τεχνολογία της ανάρτησης είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του μοντέλου. Εμπρός άξονας διπλών συνδέσμων με γόνατα, πίσω άξονας πέντε συνδέσμων, ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης υψηλής ακρίβειας χωρίς αντιδράσεις από το σύστημα μετάδοσης. Προαιρετικό Variable Sports Steering, DSC Driving Stability Control με DTC Dynamic Traction Control και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω μπλοκέ διαφορικό στάνταρ.

Η BMW Σειρά 1 παραμένει ηγέτης στην αγορά με την τεχνολογία BMW EfficientDynamics. Επιπλέον, με τους πλήρως ανασχεδιασμένους πετρελαιοκινητήρες τεχνολογίας TwinPower Turbo, καθώς και πρόσθετες τεχνολογίες οικονομίας καυσίμου, η BMW 116d EfficientDynamics Turbo, καθώς και πρόσθετες τεχνολογίες οικονομίας καυσίμου, η BMW 116d EfficientDynamics αποτελεί ένα σπορ και αποδοτικό μοντέλο στην κατηγορία. Η λειτουργία Auto Start Stop διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό. Επίσης, το ECO PRO mode ενεργοποιείται μέσω του διακόπτη Driving Experience Control. Συγκριτικά με άλλους κατασκευαστές που παρέχουν κάτι παρόμοιο μόνο σε ειδικά μοντέλα ή με πρόσθετο κόστος, η BMW έχει επιτύχει μία αξιοσημείωτη μείωση ρύπων από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων της στους δρόμους.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...