Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ος αγώνας του Ιταλικού Πρωταθλήματος Kartgrandprix: Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για τον Άγγελο Σταθακόπουλο

Μία ακόμα επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Άγγελος Σταθακόπουλος. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στο Castelletto di Branduzzo πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας του Ιταλικού Πρωταθλήματος Kartgrandprix και ο Σταθακόπουλος μετά από αρκετές δυσκολίες κατάφερε να κάνει έναν πολύ καλό αγώνα και να ανέβει στο 3ο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας Over. Οι δοκιμές δεν κύλησαν εύκολα για τον Έλληνα οδηγό.

»Έχω κάνει αγώνες κάτω από πολύ διαφορετικές και δύσκολες συνθήκες αλλά αυτό που έζησα στο Castelletto είναι πραγματικά απερίγραπτο. Είχα ήδη αρκετά πράγματα να σκεφτώ πηγαίνοντας στην Ιταλία αφού έπρεπε να ξεκινήσω τις δοκιμές χωρίς καθόλου στοιχεία. Ο εξοπλισμός μου ολοκαίνουριος και τα δεδομένα που διέθετα μηδενικά. Δυστυχώς,...
αρρώστησα πριν φτάσω στην Ιταλία και ο ψηλός πυρετός είναι κάτι που δε βοηθά καθόλου στην οδήγηση του kart. Δεν το έβαλα κάτω όμως και προσπάθησα να «μειώσω τις απώλειες». Δεν κατάφερα να βρω το ρυθμό που ήθελα, με βάση προηγούμενες επιδόσεις μου στην πίστα αυτή. Ο νέος μου εξοπλισμός είναι πάρα πολύ καλός αλλά χρειάζεται χρόνος για να τον εκμεταλλευτώ απόλυτα. Εντυπωσιάστηκα από το ότι σημείωσα τον 2ο χρόνο στα χρονομετρημένα και αυτό μου έφτιαξε κάπως τη διάθεση, αλλά όχι και την υγεία! Σε ημιτελικό και τελικό έκανα πολύ καλή εκκίνηση και έστριψα πρώτος. Δυστυχώς, οι πρώτοι γύροι ήταν το μεγάλο μου μειονέκτημα κι έτσι δεν κατάφερα να διατηρηθώ στην κορυφή. Στη συνέχεια ανέκτησα το χαμένο έδαφος και έδωσα δυνατές μάχες. Με ικανοποιεί το γεγονός ότι κινήθηκα ταχύτερα από τον νικητή και τερματίσαμε με πολύ μικρή διαφορά. Η συμπαράσταση της ομάδας μου, του Andrea, του Claudio, του αδελφού μου, ήταν καθοριστική και μου έδωσε τους πολύτιμους βαθμούς της 3ης θέσης που θα φανούν πολύ χρήσιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Η προσπάθεια του Άγγελου Σταθακόπουλου υποστηρίζεται για 7η χρονιά από τη Superfast Ferries που διαθέτει στόλο 5 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και Πειραιά-Ηρακλείου και είναι μέλος της Attica Group προσφέροντας σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και την ομάδα Birel Rubicone Corse Kartfriends.

Ο εξοπλισμός του καινούριος, πολύ ανταγωνιστικός αλλά χρειαζόταν κάποιες μέρες δοκιμών ώστε να κατανοήσει πως λειτουργεί και πως συμπεριφέρεται στις ρυθμίσεις και τις αλλαγές που έκανε. Σε συνδυασμό με την ασθένεια που ταλαιπώρησε όλες τις μέρες τον Σταθακόπουλο, τα πράγματα έδειχναν ακόμα πιο δύσκολα. Συνηθισμένος όμως σε αντίξοες συνθήκες, δεν το έβαλε κάτω και σημείωσε τον 2ο ταχύτερο χρόνο. Στον ημιτελικό έστριψε πρώτος αλλά στη συνέχεια υποχώρησε, έχοντας κάνει επιλογές που δεν αποδείχθηκαν σωστές, τουλάχιστον για τους πρώτους γύρους. Ξεκίνησε τον τελικό από τη 2η θέση, έστριψε και πάλι πρώτος αλλά αναγκάστηκε και πάλι να υποχωρήσει έπειτα από 4 γύρους. Ακολούθησαν μάχες και εναλλαγές θέσεων για να τερματίσει τελικά 3ος. Ο Σταθακόπουλος κατείχε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα μέχρι τον προτελευταίο γύρο ενώ ήταν κατά 1,5 δέκατο γρηγορότερος από τον καλύτερο χρόνο του πρώτου. Νικητής αναδείχθηκε ο Marco Pagani, 2ος στον Παγκόσμιο τελικό του 2011 και δεύτερος ο Vincenzo Laino, βασικός διεκδικητής του Ιταλικού Πρωταθλήματος του 2011.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...