Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ford Motor Ελλάς!

Νιώστε την αδρεναλίνη να εκτοξεύεται στα ύψη, οδηγώντας το Ford Focus RS WRC, στον κορυφαίο εξομοιωτή αγωνιστικής οδήγησης, Dirt 3, στην κονσόλα Playstation3.

Η Ford Motor Ελλάς σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε τις δυνατότητές σας στην αγωνιστική οδήγηση, ολοκληρώνοντας μία προεπιλεγμένη ειδική...
διαδρομή στον καλύτερο δυνατό χρόνο, κάτω από «πραγματικές» συνθήκες στον εξομοιωτή οδήγησης Dirt3 και το Playstation3, συμμετέχοντας στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει από τις 19 Νοεμβρίου έως και τις 17 Δεκεμβρίου 2011 σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Αθήνα.

Οι δέκα ταχύτεροι οδηγοί που θα προκύψουν από τον διαγωνισμό θα κερδίσουν μοναδικά δώρα!

Συγκεκριμένα ο πρώτος νικητής, θα κερδίσει ένα Ford ultimate rally simulation kit που αποτελείται από:
  • Racing GT-Omega-Racing-Simulator-Pro-Gaming-Seat-Chair
  • TV Full HD 37''
  • Κονσόλα Playstation 3
  • Τιμονιέρα Logitech G-27
  • Παιχνίδι για Playstation 3 Dirt 3
Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει μία τηλεόραση 37 ιντσών, Full HD
Ο τρίτος νικητής θα κερδίσει μια Κονσόλα Playstation 3 και ένα παιχνίδι dirt 3 για PlayStation 3
Οι νικητές Νο 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 θα κερδίσουν από ένα παιχνίδι Dirt 3 για PlayStation 3
Ο διαγωνισμός Ford Virtual Rally Championship θα διεξαχθεί στα παρακάτω σημεία και ημερομηνίες:
  • 19/11 Ford Σφακιανάκης, Περιστέρι, Γέφυρα Ροσινιόλ, Λεωφόρος Κηφισού 146-148
  • 26/11 Βελμάρ, Nέα Ερυθραία, Λεωφόρος Τατοίου 18ο χλμ Αθηνών - Λαμίας
  • 3/12 Stacor, Αθήνα, Λεωφόρος Αθηνών 108
  • 10/12 New Motion, Νέα Ιωνία, Βυζαντίου 153 & Κύμης 1
  • 17/12 Ford Σφακιανάκης, Αργυρούπολη, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 580
Δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, στο www.fordvrc.gr καθώς και στα σημεία όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, τις αντίστοιχες ημέρες. Τα ονόματα των νικητών, θα ανακοινωθούν από το www.fordvrc.gr στις 17/12/2011.

Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...