Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εννέα εκατομμύρια Corsa γιορτάζει η Zaragoza, την πρωτιά του σε πωλήσεις γιορτάζει η Ελλάδα

Rüsselsheim/Zaragoza. Το εργοστάσιο της Opel στην Ισπανία έγραψε ιστορία την προηγούμενη εβδομάδα με ένα ορόσημο παραγωγής εννέα εκατομμυρίων Corsa. Το επετειακό μοντέλο είναι ένα 5θ Corsa που κατασκευάστηκε στη Zaragoza και θα παραδοθεί σε Γερμανό πελάτη.

Το συγκεκριμένο ‘Color Stripes’ Corsa είναι βαμμένο σε εντυπωσιακή πράσινη απόχρωση και έχει κινητήρα...
1.4-λίτρων 74 kW/100 hp. Εφοδιάζεται με το OPC Line pack 1 που τονίζει τη νεανική και σπορ εμφάνισή του με ένα πολύ ιδιαίτερο κιτ αμαξώματος.

Το Corsa διανύει μία επιτυχημένη πορεία από το 1982 που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες. Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι το 2011 (Ιαν-Σεπτ), το Corsa είναι πρώτο μοντέλο σε προτίμηση στην Ελληνική επικράτεια με 4.744 μονάδες.

Το Opel Corsa έχει κερδίσει την αναγνώριση της βιομηχανίας για την αξιοπιστία του. Το 2010, η Γερμανική Έκθεση Βλαβών της DEKRA ανέδειξε το Corsa σε γενικό νικητή, με το χαμηλότερο ποσοστό βλαβών (2,4%) από όλα τα οχήματα της δοκιμής.
[GM MEDIA]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...