Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mercedes-Benz E-Class Cabrio 2010



Ήταν σχεδόν σίγουρο πως η Mercedes-Benz δεν θα σταματούσε στις sedan και coupe εκδόσεις της νέας E-Class, προχωρώντας στην εξέλιξη διαφορετικών τύπων αμαξωμάτων.

Ένα εκλεπτυσμένο soft top cabrio με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή αναμένεται να προστεθεί, μέσα στους επόμενους μήνες, στην γκάμα της γερμανικής φίρμας, μετά και την ολοκλήρωση των δοκιμών του στο Nurburgring της Γερμανίας.

Η ελαφρώς καμουφλαρισμένη E-Class Cabrio θα ακολουθήσει το τεχνολογικό παράδειγμα των κλειστών εκδόσεων του αυτοκινήτου, όντας εξοπλισμένη με τους κινητήρες που συναντά κανείς σήμερα στην E-Class Coupe.

Ανάμεσα στα εξεζητημένα χαρακτηριστικά της ξεχωρίζει ένα ιδιότυπο αεροδυναμικό βοήθημα που θα αναπτύσσεται στην κορυφή του παρμπρίζ κατά την αναδίπλωση της οροφής, περιορίζοντας τους στροβιλισμούς του αέρα.

Η E-Class Cabrio θα παρουσιαστεί επίσημα στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, στην Ελλάδα η άφιξή της δεν θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα από την άνοιξη του 2010.
in.gr

Διαβάστε περισσότερα για μοντέλα της Mercedes.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...